Stoere woonkamer met cognac leren bank

Vaak zijn we geneigd om bij de keuze voor de bank voor veilig te gaan. Zoals een model van stof in een grijstint of in een andere neutrale kleur. Maar de bank is doorgaans het grootste object in de ruimte, dus waarom niet een stapje verder gaan en iets kiezen wat echt opvalt. Zoals een cognac leren bank en hoe je deze verder styled laten wij je zien!

Vaak zijn we geneigd om bij de keuze voor de bank voor veilig te gaan. Zoals een model van stof in een grijstint of in een andere neutrale kleur. Maar de bank is doorgaans het grootste object in de ruimte, dus waarom niet een stapje verder gaan en iets kiezen wat echt opvalt. Zoals een leren slaapbank hoe je deze verder styled laten wij je zien!

*MakeOver TIP: Een cognac leren bank is perfect in een industrieel interieur. Door de bank te combineren met andere warme en donkere kleuren, wordt de woonkamer al snel een geheel.>> Koop hier nu jouw cognac leren bank!<<

Leer van nu

De tijd dat je ‘s zomers aan de, glimmende, leren bank vastgeplakt zat is voorbij. Tegenwoordig zijn de meeste uitvoeringen van leer met een matte afwerking dat ook nog eens zacht aanvoelt. Ook zijn er talloze lederlook banken, die goed in de buurt komen van echt leer. Door te kiezen voor leer kun je profiteren van een aantal voordelen dat dit materiaal met zich meebrengt. Zo is leer erg sterk, en bij goed onderhoud gaat het jaren mee. Leer wordt na gebruik vaak mooier, en zelfs een doorleefde uitstraling past ook goed bij dit materiaal. En tot slot is een ​leren bank​ reinigbaar, dus wanneer je iets knoeit veeg je het er met gemak weer vanaf.

Bron: @janes_homestyling

*Uitgelicht: Deze prachtige leren bank van @janes_homestyling is toch een plaatje? Door de bank te combineren met andere stoere elementen krijgt de hele ruimte gelijk een warme sfeer. Wanneer je de bank ook nog eens tegen een neutrale muur zet wordt de bank gelijk de eyecatcher van de ruimte.

Stoere touch

Een leren bank heeft een robuuste uitstraling. En wil je in deze stijl blijven dan is de industriële woonstijl heel geschikt. Combineer de bank met diverse ​kussens​ van stof, in naturel tinten om zo van de bank een uitnodigende plek te maken. Heb je een leren bank, pas dan op met het gebruik van dit materiaal bij de rest van de inrichting. Het kan er met verschillende leersoorten snel rommelig uitzien. Wil je naast de bank ook een ​fauteuil​ in de kamer, kies dan voor een bijpassend exemplaar uit dezelfde lijn, of iets totaal anders. Wat dacht je van een rotan stoel voor natuurlijke toevoeging, of een fauteuil van textiel. Bij de laatste optie kun je de stof van de stoel terug laten komen in de keuze van de kussens op de bank. Zo zorg je dat het gehele zitgedeelte een wordt.

cognac-bank-warm-industrieel

Combineren-bank-cognac-ruimte

Bron: @janes_homestyling

*MakeOver TIP: Met een betonlook muur, een kast van hout en staal, en een zacht kleed is de industriële look compleet!>> Kijk hier welke items bij jou industriële woonkamer passen.<<

* De MakeOver shop tips uit dit blog op een rijtje:

>> Koop hier nu jouw cognac leren bank!<<

>> Kijk hier welke items bij jou industriële woonkamer passen.<<