De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

9x Een schommel in huis

Ben je het interieur een beetje zat en wil je graag iets nieuws, iets geks en iets uniek in huis? Dan hebben wij het voor jouw gevonden! Wat dacht je van een schommel in huis? Een schommel is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook leuk voor jou! Een schommel brengt vreugde en plezier maar het kan ook een plek zijn waar je even tot rust kunt komen. Kortom, tijd om eens naar een paar mooie voorbeelden van een schommel in huis te gaan kijken.

9x Een schommel in huis

schommel-in-huis-1

Bron: looselab
schommel-in-huis-3
Bron: eenigwonen
schommel-in-huis-2
Bron: welke

Zie jij jezelf al schommelen door de woonkamer? Waarom ook niet toch? Je kunt zelfs vanuit de schommel tv kijken, kletsen met elkaar of even tot rust komen!

[Tweet “Meer gekkigheid en vreugde in huis? Daar zorgt een schommel wel voor!”]

schommel-in-huis-4

Bron: interiorinsider
schommel-in-huis-6
Bron: fabeaulish
schommel-in-huis-5
Bron: looselab

Een schommel kan ook heel romantisch zijn en plek bieden voor twee personen. Of wat dacht je van een schommelstoel aan het plafond? Leg er een lekker kleedje of schapenvacht in en klaar is kees! Je hebt er een heerlijke lounge stoel bij.

Zoals je ziet past er in elk type interieur wel een schommelstoel, de kunst is om de juiste stijl schommel uit te kiezen.

schommel-in-huis-7

Bron: famme
schommel-in-huis-9
Bron: newstories
schommel-in-huis-8
Bron: hpix

Als de kinderen gaan schommelen, dan is het belangrijk om even na te gaan of de schommel wel helemaal veilig is. Kunnen ze bijvoorbeeld ergens tegenaan schommelen? Ergens hard op vallen? Is de ondergrond zacht genoeg?

Hang de schommel altijd op gepaste afstand van voorwerpen die er omheen staan zodat niemand er tegenaan kan schommelen en zich pijn kan doen.

Heel veel plezier met schommelen in huis!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?