De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

9x herfst decoraties op een creatieve manier

De herfst vakantie komt er weer aan, tijd om lekker te knutselen en mooie herfst decoraties te maken. Dit doe je gezellig samen met vriendinnen of bijvoorbeeld met de kinderen. Maar wat ga je maken of decoreren? De volgende voorbeelden van de mooiste herfst decoraties zullen je meer inspiratie geven voor wat je allemaal in het interieur kunt doen. Je kan bijvoorbeeld allemaal mooie decoraties uit het bos gebruiken, pompoenen kopen en deze gebruiken als decoratie, heerlijke stoffen met warme kleuren en zachte texturen gebruiken, je kan eens experimenteren met kleur, de kinderen kunnen decoraties maken van bijvoorbeeld kastanjes, etc. Er zijn zoveel leuke ideëen te vinden wat betreft herfst decoraties, dat je volop de keuze zult hebben.

9x Creatieve herfst decoraties

Het hele huis kan aangepakt worden. Van de keuken, de woonkamer tot de badkamer. Leuke plekken om herfst decoraties te plaatsen en hangen zijn bijvoorbeeld op of boven de schouw, op de eetkamertafel, op de salontafel, op een bijzettafel, voor het raam, boven de tafels  etc.

herfst-decoraties-2herfst-decoraties-3herfst-decoraties-4

Elementen uit de natuur zoals dennenappels, nootjes, gedroogde besjes, veren, pompoenen, stukken hout en bladeren zijn de goedkoopste herfst decoratie items die je maar kunt vinden, dus waarom zou je er geen gebruik van maken?

herfst-decoraties-5herfst-decoraties-6herfst-decoraties-7herfst-decoraties-8

Ook buiten is het leuk om iets te doen met het herfst thema. Het terras, de veranda of bij de voordeur kan je leuke decoraties zoals grote pompoenen gebruiken die de sfeer nog meer versterken in en rondom het huis.

herfst-decoraties-9herfst-decoraties-10

Bron: thoughtsfromalice

Eerder door jou bekeken producten

Ferm Living Keukenrek
79,- Ferm Living Keukenrek Ferm Living Bekijk Shop
Eva Solo Sport Drinkfles Granite Green 0.7 liter
29,99 Eva Solo Sport Drinkfles Granite Green 0.7 liter Eva Solo Bekijk Shop
Fauteuil Esplanada, Jack und Alice
449,99 Fauteuil Esplanada, Jack und Alice Jack und Alice Bekijk Shop
ESTAhome behang fijne strepen zwart en wit
31,95 ESTAhome behang fijne strepen zwart en wit Bekijk Shop
Fauteuil Lima
509,- Fauteuil Lima Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?