De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

9x planten trapjes in huis

Planten zijn een groot deel van ons leven geworden. In elk interieur zien we tegenwoordig planten staan. Zelfs in de interieurs van diegene die niet van groen houden. We hebben er als mens gewoon behoefte aan om iets van levendigheid in huis te halen. Planten geven een frisse en levendige sfeer die het interieur altijd ten goede komt. De manieren waarop we planten kunnen combineren is heel divers en oneindig. Een leuke manier om planten te groeperen is bijvoorbeeld door planten trapjes te gebruiken. Kijk mee naar deze 9 voorbeelden van planten trapjes in huis.

Inspiratie: 9x planten trapjes in huis

Planten trapjes zijn er in allerlei formaten en stijlen. Zo kan je zelf een planten trapje maken, een kant en klaar trapje kopen of juist kiezen voor een oude (vintage) trap die je gebruikt als planten trapje. Welke stijl past het beste bij jouw interieur?

Bron: craftgawker

Een super eenvoudig maar zeer modern planten trapje. Dit trapje is gemakkelijk zelf te maken en past perfect in een wit interieur, een modern interieur, een Scandinavisch interieur of in een vintage interieur als oud en nieuw element.

Bron: balcony garden web

Vintage trapjes of tuin trapjes kunnen ook in het interieur gebruikt worden. Dit trapje komt uit de tuin en staat nu binnen in de woonkamer.

Bron: remodelista

Nog een keukentrapje over? Of staat er nog een mooi oud exemplaar bij familie thuis? Deze zijn ideaal om als planten trapjes te gebruiken!

Bron: burkatron DIY
Bron: mlkbttl

Zelfs een klein krukje/trapje zoals deze van de Ikea is perfect als planten trapje.

Bron: Ikea
Bron: houseofhipsters
Bron: curate and display
Bron: decordots

Kortom, genoeg ideeën voor een planten trapje in huis! Welke variant past het beste in jouw interieur?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?