De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Gevlochten vloerkleden van riet

Rieten vloerkleden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze geven een interieur een prachtige uitstraling wanneer ze gecombineerd worden met bijvoorbeeld een houten planken vloer. Daarnaast zijn het ook ideale vloerkleden om met elkaar te combineren. Er zijn nog meer gevlochten vloerkleden zoals van sisal, jute of andere natuurlijke materialen. Doe inspiratie op voor jouw interieur en bekijk voor jezelf hoe mooi het is om een gevlochten vloerkleed in huis te hebben.

6x gevlochten vloerkleed in het interieur

De overeenkomsten in de volgende zes interieurs zijn voornamelijk dat het allemaal neutrale interieurs zijn. Interieurs waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, lichte kleuren en natuurlijke kleuren. Geen felle kleuren of opvallende patronen maar juist tijdloos.

Bron: apartment 34
Bron: Chango and Co
Bron: the life creative

Het combineren van diverse gevlochten vloerkleden is ook erg leuk. Maak gebruik van een aantal verschillende formaat vloerkleden en leg deze over elkaar heen. Hierdoor krijg je een leuk vlakken effect op de vloer.

Bron: sight unseen
Bron: instagram

Een gevlochten vloerkleed past overigens in iedere interieur stijl: van minimalistisch, modern tot scandinavisch. Zolang de kleuren maar kalm en neutraal zijn, komt het vloerkleed helemaal tot zijn recht.

Bron: paulina arcklin
Bron: style by emily henderson

Combineren met een gevlochten vloerkleed

Welke meubels ga je gebruiken in combinatie met een gevlochten vloerkleed? Van stoere en robuuste houten meubels tot moderne en glazen meubels. Het kan allemaal! Kijk dus goed wat in jouw interieur past en waar jij van houdt.

Wij vinden het wel leuk als je contrast creëert door middel van te combineren met meubels en vloerkleden. Denk dus aan bijvoorbeeld een contrasterende kleur of materiaal. Glas met sisal, metaal met riet of een zachte stoffering met een jute tapijt.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Laagpolig tapijt Vintage, Top Square
74,99 Home24 Laagpolig tapijt Vintage, Top Square home24 Bekijk Shop
HKliving Rotan Hangstoel
199,95 HKliving Rotan Hangstoel HKliving Bekijk Shop
Madison outdoor sierkussen Magic – grijs – 45×45 cm – Leen Bakker
16,99 Madison outdoor sierkussen Magic – grijs – 45×45 cm – Leen Bakker Madison Bekijk Shop
Madison outdoor sierkussen Rondo – taupe – 45×45 cm – Leen Bakker
16,99 Madison outdoor sierkussen Rondo – taupe – 45×45 cm – Leen Bakker Madison Bekijk Shop
Lucide vloerlamp Cona – wit – Leen Bakker
149,95 Lucide vloerlamp Cona – wit – Leen Bakker Lucide Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?