De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Gevlochten vloerkleden van riet

Rieten vloerkleden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze geven een interieur een prachtige uitstraling wanneer ze gecombineerd worden met bijvoorbeeld een houten planken vloer. Daarnaast zijn het ook ideale vloerkleden om met elkaar te combineren. Er zijn nog meer gevlochten vloerkleden zoals van sisal, jute of andere natuurlijke materialen. Doe inspiratie op voor jouw interieur en bekijk voor jezelf hoe mooi het is om een gevlochten vloerkleed in huis te hebben.

6x gevlochten vloerkleed in het interieur

De overeenkomsten in de volgende zes interieurs zijn voornamelijk dat het allemaal neutrale interieurs zijn. Interieurs waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, lichte kleuren en natuurlijke kleuren. Geen felle kleuren of opvallende patronen maar juist tijdloos.

Bron: apartment 34
Bron: Chango and Co
Bron: the life creative

Het combineren van diverse gevlochten vloerkleden is ook erg leuk. Maak gebruik van een aantal verschillende formaat vloerkleden en leg deze over elkaar heen. Hierdoor krijg je een leuk vlakken effect op de vloer.

Bron: sight unseen
Bron: instagram

Een gevlochten vloerkleed past overigens in iedere interieur stijl: van minimalistisch, modern tot scandinavisch. Zolang de kleuren maar kalm en neutraal zijn, komt het vloerkleed helemaal tot zijn recht.

Bron: paulina arcklin
Bron: style by emily henderson

Combineren met een gevlochten vloerkleed

Welke meubels ga je gebruiken in combinatie met een gevlochten vloerkleed? Van stoere en robuuste houten meubels tot moderne en glazen meubels. Het kan allemaal! Kijk dus goed wat in jouw interieur past en waar jij van houdt.

Wij vinden het wel leuk als je contrast creëert door middel van te combineren met meubels en vloerkleden. Denk dus aan bijvoorbeeld een contrasterende kleur of materiaal. Glas met sisal, metaal met riet of een zachte stoffering met een jute tapijt.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?