De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: Prachtig gedekte tafels

Doordeweeks hebben we weinig tijd om de tafel mooi te dekken maar als er in het weekend vrienden of familie komen eten, is het leuk om eens wat meer moeite te doen. De tafel dekken kun je op heel veel verschillende manieren doen, je kunt accessoires bij elkaar zoeken voor op de tafel, verse bloemen en groen, kaarsen en theelichtjes, placemats, tafelkleden en nog veel meer! Gedekte tafels geven een etentje een bijzondere sfeer en laten je gasten echt voelen alsof ze verwend worden.

De volgende 10 voorbeelden zullen je laten zien hoe je creativiteit kunt loslaten op een tafel in verschillende thema’s en tijdens de verschillende seizoenen en feestdagen door het jaar heen.

Inspiratie: Negen gedekte tafels

Inspiratie en ideeën doe je op door goed om je heen te kijken. Overal kun je mooie items vandaan halen om je tafel prachtig aan te kleden. De volgende negen voorbeelden geven goed weer wat je allemaal kunt gebruiken op gedekte tafels.

gedekte-tafels-1

Bron: decor8

Natuurlijk stelen de verse bloemen op deze tafel de show maar ook de kleinere en minder opvallende items zijn een aanvulling op deze gedekte tafel. Zoals bijvoorbeeld de kleine houten huisjes of de houten plank in het midden van de tafel.

[Tweet “Tips en inspiratie: Versier je tafel voor een etentje, speciale gelegenheid of met kerst!”]

gedekte-tafels-2

Bron: decor8

gedekte-tafels-3

Bron: ruffledblog

gedekte-tafels-4

Bron: ruffledblog

Kaarsen en theelichten hoeven niet altijd in een standaard of glaasje te staan, ze kunnen ook gewoon los op tafel rond gezet worden. Voor meer sfeer en mystiek leg je er wat groen omheen.

gedekte-tafels-5

Bron: elizabethannedesigns

gedekte-tafels-6

Bron: weddingsparrow
gedekte-tafels-7
Bron: stylizimoblog

gedekte-tafels-8

Bron: ohlovelyday

Je kunt zelfs het menu uitprinten voor de gasten. Veel van deze inspiratie beelden worden ook gebruikt bij het plannen van bruiloften.

gedekte-tafels-10

Bron: modwedding

Wil je eens iets anders voor op tafel maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Kijk dan eens bij de kringloop voor mooie oude vazen, glazen theelichten, bestek en mooie onderborden of schalen.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?