De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Wat te doen met een lege wand?

Kijk je al maanden tegen een saaie lege wand aan en weet je absoluut niet wat je ermee aan moet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij hebben een paar leuke ideeën voor jouw lege wand bedacht. Voor ieder wat wils, voor elke soort ruimte wat wils en voor elke smaak wat wils.

Lege-wand-decoreren-2

Bron: acupoflife

Lege-wand-decoreren-1

Bron: mariekerusticusstyling

Tips voor het decoreren van een lege wand

# Fotolijstjes

Decoreer de wand met verschillende type fotolijstjes. Varieer in kleur en formaat maar probeer een zelfde stijl aan te houden voor een gevoel van rust en eenheid. Je kunt ook variëren met stijlen maar dan één kleur aanhouden of allemaal dezelfde soort foto’s in verschillende lijstjes.

Lege-wand-decoreren-5

Bron: pinterest

Lege-wand-decoreren-8

Bron: roomed

# Frames met grafische kunst

Koop oude frames en lijsten die je kunt vullen met grafische posters. Grafische kunst is ontzettend populair op het moment. Denk bijvoorbeeld eens aan een geometrische wolf, een patroon, een tekening van een ver land of een print.

Lege-wand-decoreren-4

Bron: interiorinsider
Lege-wand-decoreren-3
Bron: showhome

# Tekst posters

Posters met een pakkende tekst of quote vertellen meer over de persoon die jij bent. Kies een tekst poster die bij jouw karakter en bij jouw interieur aansluit. Een citaat van een bekend persoon, een motiverende quote of een liefdes quote.

Lege-wand-decoreren-9

Bron: designstudiowit

# Stickers

Wandstickers zijn ook erg leuk om te gebruiken op een lege wand. Plaats een wandsticker niet direct in het midden maar zorg voor iets meer spanning door het off-center op te plakken. Ook stickers zijn verkrijgbaar in allerlei varianten zoals teksten maar ook afbeeldingen.

Lege-wand-decoreren-7

Bron: maisonbelle

# Behang

Wil je echt iets vernieuwends in het interieur? Kies dan voor een stoer behang met een opvallende print! Dit vult in een keer jouw lege wand en is ook nog eens echt een statement.

Lege-wand-decoreren-6

Bron: atwistoflime

# Boekenwand

Heb je voldoende ruimte voor de lege wand, dan kun je er ook een mooie boekenwand van maken. Plaats er een grote boekenkast voor of koop een aantal planken die je kunt vullen met de mooiste boeken en accessoires.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?