De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Creatief Zwart Wit Interieur met DIY ideëen

Het is alweer een tijdje geleden dat we binnen keken in een mooi, creatief en inspirerend zwart wit interieur. Dit mooie houten huisje in Hjallerup is daar een mooie voorbeeld van! Laten we snel binnen kijken in dit zwart wit interieur!

Creatief Zwart Wit Interieur met DIY ideëen

Creatief-Zwart-Wit-Interieur-1

De zithoek van de woonkamer werd ingericht met een grote hoekbank, twee bijzettafels, schommelstoel en heel veel leuke lijsten aan de wand met allerlei afbeeldingen.

Creatief-Zwart-Wit-Interieur-2

De wand in de keuken doet dienst als memo bord dankzij de schoolbord verf op de muur. Aan de retro eetkamertafel zien we prachtige Eames stoelen staan.

Creatief-Zwart-Wit-Interieur-3Creatief-Zwart-Wit-Interieur-4Creatief-Zwart-Wit-Interieur-5

In de tuin is er in een hoek een gezellige zithoek gecreëerd door middel van oude pallets die op elkaar gestapeld zijn. Een paar dekens en leuke kussens en je bent klaar!

Creatief-Zwart-Wit-Interieur-6Creatief-Zwart-Wit-Interieur-7

De keuken is geheel in het zwart wit ingericht met kleine keukendeurtjes en zelfs nog gordijntjes voor openingen. Creatief-Zwart-Wit-Interieur-8Creatief-Zwart-Wit-Interieur-9Creatief-Zwart-Wit-Interieur-10

Een eenvoudig, sfeervol, warm zwart wit interieur met een aantal leuke DIY ideëen die jij zo na kunt maken. Laat je dus inspireren door dit mooie interieur en kijk hoe je sommige elementen kunt terugbrengen in jouw interieur.

Zwart wit items voor in jouw interieur

[products ids=”26065,26986,30271,31069″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?