De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Dieren: Een katten interieur

Heel veel Nederlanders hebben een kat in huis. Een huisdier is niet alleen heel gezellig maar ook een toevoeging voor het gezin. Kinderen vinden het leuk om op te groeien met huisdieren en leren hier ook nog eens erg veel van. Maar hoe pas je het interieur nou een klein beetje aan de kat aan? In plaats van een lelijke kattenbak zijn er ook heel veel mooie en moderne mogelijkheden voor kattenbakken, hokken en dergelijk. Vandaar dat we eens kijken naar een katten interieur. Een interieur speciaal ingericht voor katten!

7x een katten interieur

katten-interieur-01

Bron: my scandinavian home

Dit moderne en minimalistische katten hokje is een echte toevoeging voor het interieur en past mooi in Scandinavische interieurs, moderne interieurs of minimalistische interieurs.

katten-interieur-02

Bron: dog milk

Een bijzettafeltje maar ook direct een mooi plekje voor de kat, of hond, om in te liggen luieren.

katten-interieur-03

Bron: lauraquattro

Een leuke manier om het katten hok of kattenbak aan te geven en direct als toegang voor de kat zelf. Een modern kattenluik!

katten-interieur-04

Bron: fubiz

Katten houden van klimmen, krabben en springen. Geef ze daar de gelegenheid toe met zo’n mooi wandmeubel speciaal voor katten.

kissapuu,AT0913, tee itse

Bron: avotakka

Een iets goedkopere oplossing is een boomstam te scoren en deze met touw te decoreren zodat de katten hier aan kunnen krabben en klimmen.

katten-interieur-06

Bron: ebay

Zorg dat de kat een fijn plekje heeft om te luieren zoals in deze boekenkast van de ikea.

katten-interieur-07

Bron: catwheel

Heb je ruimte over? Ga dan voor een echt katten meubel zoals deze klim toren inclusief wiel waarin ze kunnen lopen of rennen.

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?