De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Modern wit interieur met contrast

Wij worden altijd heel blij van moderne interieurs met een duidelijke lijn qua vormgeving. Een interieur zonder al teveel poespas maar met veel architectonische invloeden. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld grote open ruimtes, heldere lijnen in wanden en indelingen, veel lichtinval en een grote connectie met buiten. Dit modern wit interieur is een prachtig voorbeeld hiervan. Kijk mee en doe inspiratie op voor jouw eigen modern witte interieur.

Contrast + Modern

Het contrast in dit interieur vormt zich dankzij het gebruiken van wit en zwarte tinten. Een duidelijke witte vorm qua ruimte met kaders, lijnen en vlakken in het zwart. Er zijn grote witte elementen zoals de keuken, de kastenwand en de bank die worden aangevuld met zwarte vormen zoals de tafel, de lampen, kozijnen en kleine details in meubels.

Ook de connectie met buiten is immens groot dankzij de raampartijen en de pui aan de achterzijde. Een mooie opening die ontstaat wanneer de pui wordt weggeschoven. Heerlijk tijdens de zomermaanden!

Bron: arch daily

Er is verder weinig kleur te bekennen in dit modern wit interieur maar dat is ook niet nodig. Dankzij de grote ramen zie je al heel veel kleur vanuit buiten doorvloeien naar binnen. Er is hier en daar nog wat extra groen toegevoegd aan het interieur voor meer levendigheid.

Wat vind jij van dit interieur? Ben je een liefhebber van modern wit of zie je een interieur juist liever iets warmer en meer gedecoreerd?

Eerder door jou bekeken producten

Balkonset Merano (5-delig), Merxx
399,99 Balkonset Merano (5-delig), Merxx Merxx Bekijk Shop
Renew Nachtkastje Porto 50 cm x 72 cm Mangohout
299,- 340,95 Renew Nachtkastje Porto 50 cm x 72 cm Mangohout RENEW Bekijk Shop
Fair Trade Original Picknickmand
32,5 32,50 Fair Trade Original Picknickmand Fair Trade Original Bekijk Shop
Woood Fauteuil ‘Otis’ kleur bruin
149,- Woood Fauteuil ‘Otis’ kleur bruin Woood Bekijk Shop
HEMA Huishoudkaarsen – 29 Cm – Goud – 4 Stuks (goud)
3,5 3,50 HEMA Huishoudkaarsen – 29 Cm – Goud – 4 Stuks (goud) HEMA Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?