De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een modern Zwart wit interieur

De zwart wit trend is overal terug te vinden: in de architectuur, in de mode, in accessoires, in kunst maar zeer zeker ook in de interieurs. Kijk eens op Instagram en je zult zoveel zwart wit interieurs vinden. Het is een populaire trend en je kan er ook zoveel mee. Elk zwart wit interieur is weer anders en uniek dan het volgende interieur. Je kan het helemaal naar je eigen zin maken door juist met veel decoraties te werken of het heel minimalistisch en eenvoudig te houden. Het volgende interieur is heel eenvoudig en strak met hoofdzakelijk alleen maar witte en zwarte tinten.

Een modern Zwart wit interieur

Opvallende materialen in dit interieur zijn marmer, de houten visgraat vloer, houten meubels, de schrootjes wand en de prachtige op maat gemaakte keuken. Wat een droom keuken!

De woonkamer is een unieke ruimte in huis met een prachtig groene vloerbedekking die je niet elke dag ziet. Op de vloerbedekking staan een grote lounge bank en een hocker. Alle twee gestoffeerd in bijzondere kleuren.

De badkamer is ook een bijzondere ruimte in dit huis. Modern, strak en minimalistisch maar toch ook weer heel sfeervol. Opvallend aan deze badkamer zijn de tegels, het mooie meubel en kastenwand, en natuurlijk het vrijstaand bad. Zelfs de badkamer is een zwart wit interieur met als toevoeging een warme houtsoort.

Bron: insideout

Het toevoegen van het materiaal hout is vaak een must in een zwart en wit interieur omdat dit veel meer sfeer en warmte geeft. Hierdoor gaat het interieur leven en krijgt het karakter. Aarzel dus niet en pas hier en daar hout toe in het interieur.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?