De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Zwart wit interieur met lekker veel groen!

Een zwart wit interieur is een van de populairste stijlen van het moment. Maar door er nog iets extra’s aan toe te voegen zorg je ervoor dat het zwart wit meer sfeer en levendigheid krijgt. Dit extra’s is natuurlijk veel groen. Groen in de vorm van planten en bloemen van groot tot klein. Dit appartement in Sydney heeft deze mooie combinatie en brengt ons heel veel inspiratie.

Wit + zwart + groen

Eigenlijk begon het vele groen met de botanische interieur trend maar op dit moment komt groen in vrijwel elk interieur terug. Groen brengt een frisse sfeer, levendigheid en gezonde lucht in huis. Van grote tot kleine planten, van staande planten tot hangplanten: elk stukje groen is weer een mooie toevoeging.

Dankzij de mooie verbinding met buiten valt er ook veel natuurlijk daglicht naar binnen. Hierdoor wordt het wit nog eens extra gereflecteerd en wordt het contrast nog groter tussen zwart en wit. Natuurlijk daglicht zorgt in een interieur ook voor meer een groter en ruimer gevoel. Is jouw huis dus erg klein? Zorg dan voor veel licht en ook veel lichte kleuren.

Durf te experimenteren

We hebben het wel eens vaker gehad over zwart in het interieur maar je moet het toch ook echt durven toe te passen. Zwart in het interieur is opvallend en kan erg aanwezig zijn maar als je dit op een subtiele manier toepast valt het reuze mee. In dit appartement is er gekozen om een wand zwart te verven. Dit gaat perfect dankzij de verdere licht basis van het appartement. Kies daarom altijd voor iets meer wit dan zwart in een interieur.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?