De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Zwart wit interieur met lekker veel groen!

Een zwart wit interieur is een van de populairste stijlen van het moment. Maar door er nog iets extra’s aan toe te voegen zorg je ervoor dat het zwart wit meer sfeer en levendigheid krijgt. Dit extra’s is natuurlijk veel groen. Groen in de vorm van planten en bloemen van groot tot klein. Dit appartement in Sydney heeft deze mooie combinatie en brengt ons heel veel inspiratie.

Wit + zwart + groen

Eigenlijk begon het vele groen met de botanische interieur trend maar op dit moment komt groen in vrijwel elk interieur terug. Groen brengt een frisse sfeer, levendigheid en gezonde lucht in huis. Van grote tot kleine planten, van staande planten tot hangplanten: elk stukje groen is weer een mooie toevoeging.

Dankzij de mooie verbinding met buiten valt er ook veel natuurlijk daglicht naar binnen. Hierdoor wordt het wit nog eens extra gereflecteerd en wordt het contrast nog groter tussen zwart en wit. Natuurlijk daglicht zorgt in een interieur ook voor meer een groter en ruimer gevoel. Is jouw huis dus erg klein? Zorg dan voor veel licht en ook veel lichte kleuren.

Durf te experimenteren

We hebben het wel eens vaker gehad over zwart in het interieur maar je moet het toch ook echt durven toe te passen. Zwart in het interieur is opvallend en kan erg aanwezig zijn maar als je dit op een subtiele manier toepast valt het reuze mee. In dit appartement is er gekozen om een wand zwart te verven. Dit gaat perfect dankzij de verdere licht basis van het appartement. Kies daarom altijd voor iets meer wit dan zwart in een interieur.

Eerder door jou bekeken producten

Aquanova Slate Plateau
41,9 41,90 Aquanova Slate Plateau Aquanova Bekijk Shop
HEMA Fotolijst 13 X 18 (aluminium)
5,- HEMA Fotolijst 13 X 18 (aluminium) HEMA Bekijk Shop
Demeyere nachtkastje New York – 3 lades – licht eikenkleur – Leen Bakker
79,99 Demeyere nachtkastje New York – 3 lades – licht eikenkleur – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop
Vloerkleed Vintage, 200 x 250 cm
1178,- 1309,- Vloerkleed Vintage, 200 x 250 cm Goossens Bekijk Shop
Malagoon Vlinderstoel
299,95 Malagoon Vlinderstoel Malagoon Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?