De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Geel als accent in het interieur

Geel is een kleur waarmee je kunt knallen! Het kan een ontzettend opvallende kleur zijn maar het kan ook een kleur zijn die veel warmte en sfeer toevoegt aan het interieur. Dit is allemaal afhankelijk van de kleurtint die je uitkiest! Kies je bijvoorbeeld een fel gele kleur uit of juist een warme gele kleur? Deze zes voorbeelden laten zien hoe je kunt knallen én hoe je warmte toevoegt door middel van geel.

6x Een geel accent

Wil je echt knallen? Kies dan voor een groot onderdeel of object in huis dat de kleur geel krijgt. Deze vrijstaande en open trap is daar een goed voorbeeld van! Je moet natuurlijk wel durven…

Geel-accent-1

Bron: crosby studios
Geel-accent-2
Bron: mark + vivi

Wil je het iets minder heftig aan pakken en een object kiezen dat gemakkelijk over te schilderen is? Kies dan voor een wand in een bepaalde ruimte. Bevalt het niet, dan schilder je het weer zo over!

Geel-accent-3

Bron: skona hem

Een heel erg leuk, vrolijk en kleurrijk idee is het schilderen van de onderkastjes in de keuken. Zeker door het grijs wordt het geel extra vrolijk en zonnig!

[Tweet “Voeg geel toe als accent in het interieur om warmte te creëren!”]

Geel-accent-4

Bron: inside out

Iets schilderen is natuurlijk zo gepiept, maar een wand betegelen met gele tegels dat doe je niet zomaar. Daarom moet je wel vrij zeker zijn van je keuze wanneer je kiest voor gele tegels. Deze badkamer komt helemaal tot leven met een gele wand.

Geel-accent-5

Bron: Elle Decoration Zweden

Liever iets tijdelijks toevoegen? Kies dan voor een gele kast bijvoorbeeld, een gele stoel, een geel kunstwerk, een gele tafel of gele accessoires!

Geel-accent-6

Bron: Inside Out

Deze gele stoelen stelen echt de show, maar wanneer je ze beu bent, wissel je ze gewoon om voor anderen of je spuit ze een ander kleurtje! Een gemakkelijke en snelle keuze om een geel accent toe te voegen aan het interieur!

[products ids=”28381,32394,83050,30393,”] 

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?