De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Ideëen voor een pastel interieur

Pastel is en blijft een favoriet kleuren schema voor in een interieur. Pastel kleuren zijn geliefd bij velen van ons omdat ze zo rustgevend, vrolijk maar ook zacht zijn. Pastel kleuren zijn goed te combineren met elkaar waardoor een interieur nog gezelliger en speelser wordt, zonder het te druk of te bont te maken. Een interieur in pastelkleuren kan op allerlei manieren tot uitdrukking komen. De volgende voorbeelden zullen dit aan je laten zien en je meer inspiratie geven voor jouw eigen pastel interieur.

Een pastel interieur op diverse manieren ingericht

Je kan pastel op verschillende manieren toevoegen aan een interieur. Door bijvoorbeeld te kiezen voor allerlei pastel kleuren gecombineerd met elkaar, een basis van wit met pastel kleuren, een basis van wit met één pastel kleur of pastel kleuren gemixt met felle kleuren zoals neon tinten.

Al dit soort voorbeelden gaan we hier bekijken. Je zult zien dat je veel kanten op kan met pastel tinten en dat elke manier van combineren weer een andere sfeer en uitkomst brengt.

pastel-interieur-1

Bron: objectstore

Pastel kleuren gemixt met opvallende en felle kleuren die het interieur nog speelser en vrolijker maken!

pastel-interieur-2

Bron: roomed

Pastel is ook een mooie combinatie met robuust of vintage. Zeker wanneer je diepe pastel tinten gebruikt, ontstaat er een zeer mooie sfeer in een interieur.

pastel-interieur-3

Bron: sheboezz

Kies je voor een frisse pastel tint, dan kan je deze ook combineren met andere tinten van deze kleur voor meer diepte in het interieur.pastel-interieur-4

Bron: livvlifestyle

Ben jij een liefhebber van een neutraal en basic interieur? Kies dan een pastel tint die je niet snel zat bent zoals deze mooie lichte blauw/grijs tint op de muur.

pastel-interieur-5

Bron: woonhome

Pastel is toe te passen in diverse interieur stijlen zoals bijvoorbeeld klassiek of modern.

pastel-interieur-6

Bron: woonhome

Daarnaast kan een pastel kleur ook heel goed werken samen met retro meubilair.

pastel-interieur-7

Bron: blogspot

pastel-interieur-8

Bron: livvlifestyle

Door de basis van een ruimte wit te houden en deze te combineren met pastel tinten, ontstaat er een heerlijke frisse sfeer met veel ruimtelijkheid.

pastel-interieur-9

Bron: interiorinsider
pastel-interieur-10
Bron: woonhome

Liever lekker knallen met wat kleur? Kies dan een aantal pastel kleuren die je met elkaar kan combineren.
pastel-interieur-11

Bron: decor8

In een slaapkamer wil je graag een rustige en serene sfeer creëren, dat gaat goed in combinatie met wit en een zachte pastel kleur. Kies maar 1 pastel kleur voor in de slaapkamer en niet meerdere voor het serene effect.

pastel-interieur-12

Bron: vtwonen

Diverse producten voor in een pastel interieur

[products ids=”36075,64807,64685,40288″]

[products ids=”40241,43781,42740,86986″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?