De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Okergoud, hoe combineer je het?

De nieuwste kleur van dit jaar is Okergoud. Een prachtige warme en vrolijke kleur voor in het interieur, maar hoe combineer je deze warme kleur? Ook wel okergeel genoemd, is goed te combineren met de huidige koper trend maar ook met groen of blauw. Maar er zijn nog meer vragen over hoe we deze warme zonnige kleur toepassen. Wij beantwoorden deze vragen graag voor je!

Okergoud in de meubels?

Okergoud is een erg leuke kleur om te gebruiken als accentkleur in je meubilair. Een meubelstuk in deze kleur valt op en geeft een zonnige sfeer! Denk bijvoorbeeld eens aan een fauteuil, een bank of een opvallend bijzettafeltje in deze kleur.

Op de muur?

Als je iets meer durft, dan kun je okergoud ook heel goed toepassen op de muur. Het geeft het interieur een zonnige en vrolijke sfeer en is een echte eyecatcher! Je hoeft natuurlijk niet de gehele muur te schilderen, je kunt ook stroken of vlakken in deze mooie kleur schilderen.

Okergoud in de accessoires?

Wanneer je een neutraal interieur hebt, bijvoorbeeld een zwart wit interieur, dan kun je okergoud heel goed gebruiken als accentkleur voor accessoires zoals sierkussens, plaids, kaarsen, theelichten, schalen of posters aan de muur.

In de verlichting?

Tenslotte vinden wij een lamp in deze kleur ook erg leuk. Er zijn er niet heel veel te koop maar je kunt natuurlijk ook een huidige lamp gewoon schilderen in deze zonnige kleur!

Eenvoudige en praktische ideeen om de nieuwste kleur van het jaar te verwerken in jouw huidige interieur. Om nog meer inspiratie op te doen, hebben wij een aantal mooie interieurs met okergoud voor jou gezocht! Kijk je mee?

Okergoud-Okergeel-1

Bron: maisonbelle
Okergoud-Okergeel-2
Bron: rozenkelim
[Tweet “Combineer okergoud met groen, blauw of in een neutraal interieur!”]

Okergoud-Okergeel-3

Bron: homecrush
Okergoud-Okergeel-4
Bron: bintihomeblog
Okergoud-Okergeel-5
Bron: habitos

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?