De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een Touch of Gold interieur

Dat goud weer helemaal terug komt wisten we al een tijdje, maar dat we het daadwerkelijk ook mooi en leuk gingen vinden beseffen we ons nog niet zo heel lang. Goud werd jarenlang gebannen uit het interieur, toen kwam koper opeens weer helemaal terug en nu komt goud dan weer helemaal terug. Een touch of gold interieur is een interieur met hier en daar een gouden element. Goud hoeft niet overal en al te veel terug te komen in het interieur maar het mag wel aanwezig zijn.

8x Een Touch of Gold interieur

Touch-of-Gold-Interieur-1

Bron: deinterieurcollectie

Een tikkeltje goud creëer je met bijvoorbeeld grote gouden potten en vazen voor bloemen en planten.

Touch-of-Gold-Interieur-2

Bron: interiorinsider

Wil je het iets nadrukkelijker in het interieur laten zien en durf je nogal wat? Ga dan voor zo’n mooie gouden bovenkastjes zoals in dit voorbeeld. Een gouden kast of een gouden tafel is ook al heel erg opvallend. Touch-of-Gold-Interieur-3

Bron: roomed
Touch-of-Gold-Interieur-4
Bron: soofistic
Touch-of-Gold-Interieur-5
Bron: interiorinsider

Gouden decoraties zoals schalen, manden, fotolijsten en kandelaren zijn de ideale sfeermakers en zijn snel te vervangen voor iets nieuws zodra de goud trend weer voorbij is.

Decoraties en accessoires vallen ook minder op in een interieur als je hier en daar subtiel wat goud gebruikt. De ideale manier om toch mee te gaan in deze populaire trend maar het niet te bont te maken.
Touch-of-Gold-Interieur-6

Bron: blogspot
Touch-of-Gold-Interieur-7
Bron: thenewgirlintown

Ben je een grootliefhebber van goud? Dan is deze prachtige gouden boekenkast echt iets voor jou! De felle kleuren van de accessoires en decoraties geven de gouden kleur een frisse en moderne uitstraling.

Touch-of-Gold-Interieur-8

Bron: robinlifestyle

Je kunt ook zelf aan de slag met goud of bladgoud door kunstwerken te maken, te beschilderen, oude potjes en beeldjes te spuiten of door iets met gouden stoffen en materialen te doen.

Een Touch of Gold interieur is zeer divers waardoor je zelf kunt bepalen waar en in welke hoeveelheid je goud toepast in jouw interieur.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?