De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Zwart wit + hout interieur: inspiratie uit Melbourne

In dit stoere en sfeervolle huis woont een koppel (interieur designer en architect) samen met hun twee dochters. Zij, Carole, focuste zich op het interieur van het huis en haar man, Steven, deed het grove architectonische werk. Terwijl ze dit huis totaal aan het renoveren waren, woonde ze een stukje verderop in hun oude huis. Muren moesten geschilderd worden, vloeren gerepareerd, badkamers geplaatst en slaapkamers gemaakt worden. Het interieur van dit huis is zwart wit met heel veel hout. Een warm en sfeervol hout interieur waaruit je heel veel interieur en architectuur inspiratie haalt.

Doe inspiratie op: zwart wit + hout interieur

De voorkant van het huis is opvallend: een zwarte gevel met een zoet roze gekleurde deur. Welkom in het huis van Carole en Steven in Melbourne!

Hout geeft warmte aan een interieur

We zeggen wel vaker dat hout een goede sfeermaker is. Hout is warm, het geeft textuur en een natuurlijke sfeer aan het interieur. Dit zie je heel goed in dit Australische huis waar het hout echt zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling.

Daglicht dankzij ramen, dakramen en deuren

Dankzij het vele daglicht dat naar binnen valt, is het huis ruim en open. Het daglicht wordt nog eens extra gereflecteerd door de witte basis in het interieur.

Oog voor detail

Elke ruimte in dit huis is over nagedacht. Zelfs de wasruimte waar de wasmachine zich bevindt. Door dezelfde stijl in elke ruimte van het door te trekken, ontstaat er een rustgevende eenheid.

Bron: homes to love

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?