De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

10 Vloerkleden in het gehele huis!

Vloerkleden zijn geschikt voor overal. Een vloerkleed in de keuken, in de hal, in de badkamer, op het toilet, in de slaapkamer, kinderkamer of in de woonkamer. Overal zien we tegenwoordig een vloerkleed liggen. Waarom eigenlijk?

Een vloerkleed geeft een ruimte geborgenheid en sfeer, het straalt warmte uit en het voelt ook lekker warm aan. Zeker tijdens de koudere maanden is het heel fijn om op een vloerkleed met je voeten te rusten op de koude parket of tegelvloer. Deze 10 voorbeelden zijn een inspiratiebron voor diegene die graag wat meer vloerkleden in het huis willen leggen.

10 mooie vloerkleden in verschillende ruimtes

vloerkleed-1

Bron: myscandinavianhome

vloerkleed-2

Bron: ahouseinthehills

vloerkleed-3

Bron: mydomaine

vloerkleed-4

Bron: peartreegreetings

Een vloerkleed is een aanvulling op je interieur op het gebied van kleur en vorm. Kies voor een kleuren palette wat bij het interieur past. Op deze manier versterkt het en geeft het sfeer aan het interieur.

De vorm van het vloerkleed kan verschillen van klein tot groot, van vierkant tot rond. De ruimte en afmetingen van de kamer geven goed aan in welke vorm en formaat je moet denken bij een vloerkleed. Koop het vloerkleed niet te groot en zorg dat er nog wat ruimte overblijft om van de vloer te zien.

[Tweet “Decoreer je vloeren met een uniek vloerkleed voor meer sfeer en comfort”]

Vloerkleden-5

Bron: urbanoutfitters

Vloerkleden-6

Bron: amberinteriordesign

Vloerkleden-7

Bron: petitandsmall

Vloerkleden-8

Bron: tastingtable

Vloerkleden-9

Bron: gravity-gravity
Vloerkleden-10
Bron: designmilk

Ten slotte zijn er ook nog verschillende stijlen in vloerkleden te vinden. Van klassiek tot modern en hip! Dit hoeft niet naadloos aan te sluiten op de interieur stijl van de ruimte. Het mag ook wat meer variëren zodat er een contrast ontstaat tussen beide.

Ligt er bij jouw in huis al een vloerkleed?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?