De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x Een klassiek interieur met houten vloer

Altijd al een bijzondere houten vloer willen hebben? Deze klassieke interieurs met moderne elementen hebben allemaal een prachtige houten vloer. Een vloer die direct de show steelt, die het interieur luxe geeft en zorgt voor een fantastische uitstraling. Ben je dus op zoek naar een prachtige vloer als eye-catcher? Doe dan hier inspiratie op met een klassiek interieur met houten vloer!

8x klassiek interieur + hout op de vloer

Authentieke plafond elementen, hoge plafonds, grote ramen en dan die prachtige vloeren. Het zijn alle 8 bijzondere interieurs die allemaal uniek zijn, maar ze hebben 1 ding gemeen: bijzondere houten vloeren. Een visgraat vloer, een blokjes vloer, een parketvloer en nog andere soorten houten vloeren. Bekijk ze alle 8 en doe inspiratie op voor jouw eigen klassiek interieur of huis.

Bron: decorology
Bron: Emily Hollier

Combineren in een klassiek interieur

Houten vloeren worden gecombineerd met allerlei materialen zoals andere houtsoorten maar ook staal, beton, stucwerk en zachte materialen zoals vloerkleden. Een houten vloer past zich direct aan de interieur stijl aan waardoor het een uitstekende keuze is voor vrijwel elk interieur.

Bron: abkasha
Bron: bianca
Bron: casinhacolorida
Bron: fiveseventeen
Bron: onekindesign
Bron: Monika Nguyen
Bron: Monika Nguyen

De manier van leggen

Bovenstaande voorbeelden laten zien dat er diverse manieren van vloeren leggen zijn. Zelfs een visgraat vloer is niet altijd hetzelfde. Verdiep je dus ook goed in diverse type vloeren voordat je een keuze maakt. Het bepaalt de sfeer en uitstraling van een klassiek interieur.

Kijk voor meer mooie visgraat vloeren eens hier.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?