inloopdouche-kleine-badkamer
@woondingen

15 inloop douche ideeën voor kleine badkamer

Door Denise | | Badkamer

Een kleine badkamer is de perfecte ruimte om jouw creativiteit op los te laten. Creëer bijvoorbeeld een paradijsje bijvoorbeeld met een inloopdouche. Je loopt er zo naar binnen en geniet vervolgens van een luxe en moderne uitstraling. Ben je nog op zoek naar inloop douche ideeën voor jouw kleine badkamer? Wij inspireren je graag met deze 15 geweldige voorbeelden!

In deze inloopdouche van hout ontspan je meteen

Deze inloopdouche ziet er over tien jaar ook nog steeds uit als nieuw. De prachtige houten muur en vloer dragen daar zeker aan bij. Ook de lichte muren en het witte handdoekenrekje mogen gerust als tijdloos worden bestempeld. Een drempel zorgt er voor dat het douchewater niet wegloopt. En dankzij de nis is er meer dan genoeg ruimte voor jouw badkamerspulletjes. Let ook even op het mooie plantje dat zorgt voor een beetje groen in de badkamer!

inloopdouche-hout
@byheleen

Een kleine inloopdouche die kracht en vreugde uitstraalt

Dit is hét bewijs dat je met een kleine douche alle kanten op kunt. Zo heb je dankzij de houten plankjes in de muur voldoende ruimte voor een aantal handdoeken. De douche zelf is betegeld met een donkerrode kleur, waardoor je meteen gevoel van kracht en vreugde ervaart. En dankzij het gebruik van glas ervaar je een ruimtelijk gevoel. Ook fijn: dankzij de nis heb je altijd voldoende shampoo en zeep bij de hand!

inloopdouche-kleur
@fr.ontwerp
Bekijk inloopdouche inspiratie voor een ruimtelijke badkamer

Deze inloopdouche is het stralende middelpunt in een witte oase

Een kleine badkamer met een schuine muur hoeft echt geen probleem te zijn. Dat bewijst dit pareltje van glas. Dankzij de witte muren en wc oogt het geheel fris en modern. En dankzij de glazen deur voelt het ondanks het kleine oppervlakte toch ruimtelijk aan. Er is zelfs ruimte voor een kastje, waarin je bijvoorbeeld handdoeken en wc rollen kunt opbergen. Ideaal!

witte-inloopdouche
@herenhuis29

Een mooie én handige inloopdouche in zwart en beige

Deze inloopdouche bewijst maar weer eens dat zwarte en beige tegels perfect met elkaar matchen. Door de rustige kleuren ontspan je tijdens het douchen volledig. Dat het water uit een grote zilveren douchekop valt helpt natuurlijk ook! Bovendien is deze douche dankzij de kleine omvang gemakkelijk schoon te houden. Deze kleine inloopdouche is dus niet alleen mooi om te zien, maar nog praktisch ook!

inloopdouche-zwart-beige
@het_nieuwe_grachtenpandje

Beige inloopdouche overtreft de stoutste verwachtingen

Deze moderne inloopdouche in beige kleuren overtreft de stoutste verwachtingen. De vloer en muren zijn tot in de puntjes afgewerkt en ogen rustig en modern. Je hoeft de douche alleen maar binnen te lopen voor heerlijk warme waterstralen, want een deur ontbreekt natuurlijk. Ook zit je dankzij de drie handige vakken in de buitenmuur nooit zonder handdoeken. Er is in deze kleine badkamer zelfs ruimte voor twee planten. Met een beetje groen is niks mis!

beige-inloopdouche
@homebystuart

Vanaf de eerste seconde verliefd op deze zwarte, glazen inloopdouche

Deze inloopdouche maakt dankzij de strakke afwerking meteen indruk. Zowel het glas als de zwarte structuur oogt modern en stijlvol. Bovendien vormt de witte douche vloer een mooi contrast met de beige muren. Ook fijn is de ingebouwde nis, waar je allerlei badkamerspulletjes in kwijt kunt. Daardoor wil je er het liefst heel lang douchen, al moet je natuurlijk houden met het milieu!

glazen-inloopdouche
@huisjeinoverijssel

Kom tot rust in deze stijlvolle en opvallende inloopdouche

Van de bijzondere print op de bruine muur tot de ronde spiegel: op deze inloopdouche word je op slag verliefd. Het heeft slechts één glazen gedeelte en is voor de rest open. Dit geeft een heerlijk gevoel van vrijheid en ontspanning. En kijk vooral even naar beneden, want de witgrijze tegels vormen een prachtig contrast met de opvallende muur. Tenslotte maakt het badkamerkastje, inclusief twee vakken voor handdoeken, het prachtige plaatje compleet.

Ook leuk: Badkamer tegels kleur inspiratie

stijlvolle-inloopdouche
@huize1870

Waar een kleine inloopdouche groots in kan zijn

Deze badkamer is qua omvang niet heel groot, maar oogt dankzij de inloopdouche toch héél groots! Aan de ene kant vind je grote grijze tegels op de muur, aan de andere kant een visgraatpatroon dat nooit verveelt. Ook de badkamervloer met een bijzonder printje mag er zeker zijn. En natuurlijk mogen we de grote zwarte douchekop niet vergeten. Ook de mooie planten, een lampje en andere mooie accessoires zorgen voor een prachtig plaatje.

grijze-inloopdouche
@madeleineshouse72

Hemels douchen in deze strak witte inloopdouche

Deze inloopdouche is zo wit dat het haast lijkt alsof je in de hemel bent! De witte tegels en de gouden douche vormen dan ook een hemelse combinatie. Ook de badkamervloer heeft een witte kleur, maar een kleedje zorgt voor de nodige afwisseling. Ook de prachtige grijze vaas met plant zorgt voor net dat beetje meer kleur en wat groen in de badkamer. Kortom: een mooie plek om lekker te ontspannen!

witte-inloopdouche-badkamer
@ons.huis.op7

Op de bijzondere bovenkant raak je nooit uitgekeken

Kijk je het liefst naar boven in deze inloopdouche? Dat begrijpen we heel goed, want het houten gedeelte aan de bovenkant is werkelijk prachtig! De knoppen waarmee je de douche bedient zijn bijzonder genoeg van goud. Ondertussen oogt de rest van de douche dankzij de witte kleuren strak, fris en modern. Ook de nis is een prachtig element van deze inloopdouche, aangezien je er met gemak zeepjes en andere badkamerspullen in kwijt kunt.

houten-inloopdouche
@onsvissershuisje

Echt pareltje met strakke afwerking en zwarte douchetegels

Een inloopdouche is een moderne uitvinding waar we heel blij mee zijn. Helemaal als het om een douche met zwarte tegels gaat, zoals dit pareltje. Slechts twee kleine glazen wanden verraden dat het hier om een douche gedeelte gaat. Ook is er een stijlvol houten kastje aanwezig om jouw handdoeken in te bewaren. Natuurlijk mag een stukje groen niet ontbreken in deze moderne, strak afgewerkte inloopdouche. Daar zorgen de twee mooie planten wel voor!

strak-zwart-badkamer
@sabinelametinterior

Geniet van een warme douche én prachtige kleurcontrasten

Eigenlijk is er maar één woord die deze moderne inloopdouche omschrijft: wow! Vanaf het moment dat je de douche binnenstapt ben je onder de indruk van de grijze tegels met scheurpatroon. De andere badkamermuur en de vloer zijn wit, wat zorgt voor een mooi contrast. Ook de handige nis en de grote zilveren douchekop vallen meteen op. Voortaan heb je jouw shampoo en zeep altijd bij de hand terwijl je geniet van de warme douchestralen!

moderne-inloopdouche
@van_woonhuis_naar_droomhuis

Het ruimtelijke effect van deze moderne inloopdouche is heel bijzonder

Met deze inloopdouche is iets bijzonders aan de hand. Het lijkt heel ruim, terwijl het eigenlijk onderdeel uitmaakt van een kleine badkamer. De beige muren en de glazen deur dragen daar in belangrijke mate aan bij. Ze zorgen voor een ruimtelijk effect én doen je meteen ontspannen. Ook om de zwarte omlijsting van de glazen deur en de prachtige zwarte badkamermeubel kun je simpelweg niet heen. Douchen was nog nooit zo leuk!

ruime-inloopdouche
@wonen.aan.de.loper

Volop genieten van een sfeervolle glazen inloopdouche

In deze indrukwekkende glazen inloopdouche voelt iedereen zich op zijn gemak. Dankzij het glas oogt het fris, modern en ruim. Het is fijn om de badkamer in te kijken, want die ziet er dankzij het gebruik van mooie plantjes en houten elementen prachtig uit. De hangende houten badkamermeubel en plankje met twee kaarsjes zijn absolute hoogtepunten van deze ruimte. Al met al zorgen ze voor een fijne sfeer, waardoor je tijdens het douchen lekker ontspant!

sfeervolle-badkamer
@woondingen
Zo richt je een kleine badkamer met bad in

Elke minuut genieten in deze inloopdouche met bijzondere kleuren

Badkamertegels met een geel-beige achtig tintje ouderwets? Deze schitterende inloopdouche bewijst het tegendeel. Sterker nog: het is uiterst netjes afgewerkt en oogt modern. Bijzonder genoeg is het badkamermeubel in precies dezelfde kleur. De grote zwarte douchekop draagt zeker bij aan de moderne én tijdloze uitstraling. Hetzelfde geldt voor de zwarte omlijsting van de douche en de ronde spiegel. Samen vormen ze de perfecte ingrediënten voor een prachtige inloopdouche!

neutrale-inloopdouche
@wonenbyes