De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een loft inrichten doet u met de volgende handige tips!

Loft 24

Bron: residence

Tip 1: Ga voor groot

Een grote lege loft vraagt om grote aanwezige meubels! Als je kleine meubels in een loft zou plaatsen, zouden deze totaal wegvallen in vergelijking met de grote ruimte eromheen. Durf daarom groots te denken, daar zul je later baat bij hebben. Kies dan ook niet voor teveel kleine accessoires, ook deze mogen groot zijn. Maak gebruik van deze luxe om te kunnen kiezen voor grote meubels. Maak bijvoorbeeld een knusse zithoek door één hele grote hoekbank te plaatsen. Op deze manier hoef je niet meerdere kleine meubeltjes aan te schaffen maar kun je gewoon met +/- 6 personen op deze bank zitten.

Loft 17

Bron: pinterest
Loft 1
Bron: huys91

Tip 2: Zorg voor een persoonlijke touch

In een loft kun je prachtig al je persoonlijke items tentoonstellen. Ga voor grote foto’s op canva’s of een paar foto’s bij elkaar op de muur. Je kunt ook kiezen voor een mooi fotobehang, dit zal een persoonlijke en gezellige sfeer geven. Als je veel mooie persoonlijke spullen hebt die je graag wilt laten zien in de ruimte, zorg dan dat je deze items op één punt samen verzameld. Kies bijvoorbeeld voor een grote vakkenkast, waar je al je spullen in tentoon kunt stellen.

Loft 20

Bron: home-designing
Loft 22
Bron: pinterest

Tip 3: Prints & dessins

Lege muren vragen om mooie kleuren en grote prints. Durf met kleur te werken in een loft, het vraagt erom! Een mooie zachte en donkere kleur zal je huis meteen veel meer sfeer geven. Als je kiest voor behang, kies dan voor één grote print in plaats van meerdere kleine afbeeldingen. Je hoeft ook geen enorm schilderij meer te kopen, je behang heeft deze functie al gekregen! Voor het aankleden van je ruimte, kies voor mooie dessins. Een groot vloerkleed, een mooi grof gebreid plaid, kussens met prints en dessins, en zo voorts. Leef je uit, je kunt het altijd nog aanpassen!

Loft 3

Bron: tintjelichter
Loft 18
Bron: onbekend

Ben jij de gelukkige eigenaar van een loft? Laat ons weten hoe jouw loft eruit ziet!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?