De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De beste online programma’s voor het inrichten van de eetkamer!

Ben jij toe aan een nieuwe inrichting van de eetkamer maar heb je niet zoveel zin om uren aan je meubels te duwen en trekken of te zoeken naar nieuwe meubels? Gebruik dan een van de vele online programma’s voor het inrichten van de eetkamer.
Er zijn een aantal verschillende online teken programma’s beschikbaar waar je gratis en heel snel je eigen eetkamer plattegrond tekent.

Online programma: Floorplanner

Op de website van Floorplanner kun je een plattegrond tekenen en zelfs je eetkamer in 3D bekijken. Je kunt met kleuren en materialen werken, maatvoering wordt weergegeven en het is gratis!

inrichten_eetkamer_online_programma_3d

 

Bron: floorplanner

Online programma: IKEA Planners

IKEA heeft het heel gemakkelijk voor haar klanten gemaakt door een 3D online programma te ontwikkelen waarin klanten producten uit de IKEA catalogus kunnen toevoegen aan hun eigen eetkamer plattegrond. IKEA biedt ontzettend veel producten en meubels aan op het gebied van eetkamers. Zodra je klaar bent met inrichten, print je de plattegrond uit en neem je het mee naar een filiaal waar je de meubels kunt kopen of bestellen.

inrichten_eetkamer_online_programma_ikea

Bron: freshome

Online programma: Navigram 3D roomplanner

Deze roomplanner verschilt niet veel van de eerder genoemde online programma’s. Het enige verschil is dat het alleen werkt op een Windows computer. Het tekenen van de ruimtes, en zelfs tuinen, is zeer gemakkelijk in dit programma. Als je eenmaal klaar bent, print je de tekening uit zodat je deze mee kunt nemen naar je makelaar, aannemer etc.

inrichten_eetkamer_online_programma_roomplanner

Bron: navigram

Online programma: Home Decorator

Home Decorator is een uniek online programma omdat je hier de mogelijkheid hebt om een foto van je eigen eetkamer te importeren zodat je precies kunt zien hoe die nieuwe tafel of stoelen in jouw interieur zullen staan.

inrichten_eetkamer_online_programma_homedecorator

Bron: hom3decorator

Online programma: 3D ontwerpen Online

Ontwerp je eigen tuin, terras, huis of balkon met dit online programma voor het inrichten van jou huis. Helaas werkt de software die 3D ontwerpen aanlevert alleen op Windows computers.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?