De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

10 creatieve en stijlvolle kinderkamer opbergers

Kinderen hebben niet zoveel spullen nodig maar toch liggen kinderkamers altijd vol met veel rommel. Speelgoed, schoenen, tasjes, kleding, luiers enz. Daarom is het opbergen in de kinderkamer een belangrijk onderdeel van het interieur. Wij hebben de 10 leukste opbergers voor op de kinderkamer voor jou op een rijtje gezet zodat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen kinderkamer.

De 10 leukste opbergers voor op de kinderkamer

kinderkamer opbergers ideeën

Bron: Inspirerend-wonen

Hou je het graag strak en netjes dan is een gesystematiseerd opberging een goed idee voor jouw kinderkamer. Deze kasten zijn ervoor ontworpen om speciaal deze plastice bakken te kunnen opbergen. Stop de bakken vol met kleding en speelgoed zodat de kinderkamer er netjes en opgeruimd uitziet.

kinderkamer fruitmanden opbergers

 

Een nonchalantere manier van opbergen is met deze gebruikte fruitkisten aan de wand. Door ze allemaal een andere kleur van binnen te geven wordt het een vrolijke wand die ook nog eens functioneel is.

kinderkamer kast idee

Bron: Kidskamers

Opbergen kan op veel verschillende manieren maar een mooie authentieke kast opknappen en schilderen in een felle kleur is zeker een goede en vooral leuke manier van opbergen in een kinderkamer.

kratjes kinderkamer opbergers

Bron: Bonnetapompon

Oude kisten werken altijd erg goed voor het opbergen van speelgoed. Ze zijn groot en ook nog eens erg leuk.

kinderkamer mandjes

Bron: Rukbarn

Mag je kind aan bepaalde dingen niet komen of wil je het graag wat hoger opbergen dan zijn deze leuke opbergmandjes voor aan de wand de uitkomst.

kinderkamer inrichten

Bron: Pinterest

Oude kruidenmandjes zijn perfect voor berging. Niet alleen staan ze stoer, ook ben je milieu bewust bezig door oude spullen te recyclen.

kinderkamer opbergers

Bron: Minam

Deze oude aardappelmanden zijn licht, open en gemakkelijk voor in de kinderkamer. Je kunt precies zien wat in welke mand zit plus, het ziet er ook nog eens erg leuk uit.

kluisje kinderkamer

Bron: Welke

Oude kluisjes zoals dit kastje zijn een geweldig meubelstuk voor in de kinderkamer. Je kunt het gebruiken als kledingkast, boekenkast of speelgoedkast. Altijd handig om bepaalde kluisjes te kunnen afsluiten.

opbergers kinderkamer minimalistisch

Bron: Welke

Deze houten doosjes zijn gemakkelijk zelf te maken en ook nog eens goedkoop. Schilder elk doosje in een andere kleur voor een speels effect.

design kinderkamer opberger

Opbergen hoeft niet altijd saai of lelijk te zijn, dat blijkt wel uit bovenstaande voorbeelden. Maar dit prachtige kastje van Oeuf is een design meubelstuk voor in de kinderkamer. Met open en gesloten delen kun je er zelf voor kiezen wat je wilt zien en wat je wilt opbergen achter een gesloten deurtje.

Hoe berg jij de spullen in de kinderkamer op? Laat het ons weten in een reactie!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?