De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Kinderkamer tip: houten letters in de kinderkamer

Al jarenlang zijn houten letters gewild in kinderkamers. Kinderen vinden het leuk om hun eigen naam op de deur of in hun kamer op te hangen. Houten letters voor in de kinderkamer komen in ontzettend veel kleuren en patronen. Je kan ze online bestellen of je maakt ze gewoon lekker zelf.

Houten letters voor de kinderkamer kopen

Deze stoere houten letters zijn onbewerkt en kun je zelf nog bewerken. Via Villa-Vrolijk bestel je de letters vanaf €2,30 per stuk en kun je ze zelf nog bewerken met allerlei materialen:

http://www.villa-vrolijk.nl/inrichting-babykamer/houten-letters-tip/houten-letters/

houten letters kinderkamer

Bron: Villa-Vrolijk

Bij Made by Fish krijg je ook MDF letters voor in de kinderkamer. Hier kun je zelfs verschillende lettertypes bestellen. Daarnaast is er ook nog volop keuze in dikte van het hout en de grootte van letters.

http://www.madebyfish.nl/

houten letters kinderkamer

Bron: Madebyfish

Wil je zelf alles ontwerpen dan is Crea-Lief een geschikte website voor jou. Nadat je het lettertype en grootte hebt ingesteld, kun je kiezen voor verschillende prints en kleuren op de letters zodat ze helemaal af zijn zodra ze op je deurmat vallen.

http://www.basiclabel.nl/2562/vintage-houten-letters-handgemaakt.html?utm_source=kidskamers_nl&utm_medium=cpc&utm_campaign=sanoma

houten letters voor kinderkamer

Bron: Basiclabel

Een populaire optie voor houten letters zijn deze vintage handgemaakte houten letters van Basic Label. Het oude sloophout is verwerkt tot letters voor kinderkamers en voor de rest van ons interieur.

http://www.liefenleuk.be/

houtenletters voor kinderkamer idee

Bron: Liefenleuk

Lief en Leuk maken hele sierlijke letters en woorden voor de kinderkamer. Alles wordt uit een stuk hout gemaakt zodat alle letters op elkaar aansluiten.

Zelf houten letters voor op de kinderkamer maken

Je kan natuurlijk ook de houten letters zelf maken. Wat heb je hiervoor nodig? Een dunne plaat MDF, een mooi lettertype uitgeprint in de letters of woorden die jij graag wilt, een figuurzaag, schuurpapier en versiersels voor de letters.

Zodra je de letters hebt uitgezaagd kun je ze zelf versieren/schilderen of je kunt er voor kiezen om je kinderen dit te laten doen.

Wat vind jij van houten letters op de kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?