De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Je kinderkamer hip inrichten? De 10 hipste kinderkamers op een rijtje.

Het inrichten van een kinderkamer is voor veel mensen een droom omdat ze dan zo gek kunnen doen als dat ze zelf willen. Alle kleurtjes, patronen en stofjes bij elkaar vinden de kinderen het leukste wat er is. Des te meer kleur des te beter. Dit willen we vaak niet in onze woonkamers en andere ruimtes maar in een kinderkamer mag alles.

Wat is er hip op het moment wat betreft kinderkamers? Wij zetten een tiental voorbeelden van de hipste kinderkamers voor je op een rijtje.

Je kinderkamer hip inrichten in 10 foto’s

hippe kinderkamer inrichten dieren

Bron: Groovymagnets

Kinderen zijn dol op dieren en knuffelbeesten in hun kamer. Ze hebben vaak het gevoel dat dieren hun beschermen en daardoor voelen ze zich veilig in hun kamertje. Deze prachtige wandfoto van een konijn is daar een erg leuk voorbeeld van.

bureau kinderkamer hip

Bron: Detdia

Ben je een liefhebber van vintage dan vindt je het vast geen enkel probleem om ook die vintage stijl door te voeren in de kamer van je kinderen. Leuke oude meubeltjes zoals dit bureau, stoeltje en oude wiskunde kaart zorgen dat de kinderkamer erg stoer en uniek uit ziet.

kinderkamer met glijbaan

Bron: Domusweb

Wil je dat jouw kinderen hun kamer niet meer willen verlaten dan is zo’n mooie glijbaan de oplossing. Alle vriendjes en vriendinnetjes willen bij jullie komen spelen. Een zeer unieke manier van het inrichten van de kinderkamer!

hippe kinderkamer indiaans

Bron: Decandyou

Tipi’s zijn helemaal hip op het moment. Tipi’s als patroon op een behang of stofje, of een echte tipi in de kinderkamer. Kinderen vinden het fantastisch om hutten te bouwen in hun kamer, dus een tipi zal zeker goed doen.

[Tweet “In een hippe kinderkamer kan je je heerlijk uitleven qua kleuren en patronen!”]

kinderkamer met felle kleuren

Bron: Amaecoruna

De kleur kanarie geel is al een tijdje geliefd in onze interieurs maar voor een kinderkamer is het helemaal geschikt. Dit kleine bureautje is perfect voor kinderen die al graag tekenen, schilderen of andere dingetjes knippen en plakken. Breng een aantal geel accenten aan in de slaapkamer van je kinderen die verder neutraal ingericht is.

magneetjes kinderkamer ideeen

Bron: Ohhappyday

Een interactieve muur in de kinderkamer werkt ontzettend goed. Kinderen kunnen hier spelen, schrijven en met elkaar opgroeien. Je kunt een interactieve muur zo gek maken als je zelf wilt. Magneetverf, schoolbord verf, spiegels, metaal. Wat je maar wilt.

hippe kinderkamer inrichten

Bron: Vtwonen

De hoogslaper zal altijd een liefhebber van kinderen blijven. Wat is er leuker dan in een hut, of bedje slapen dat hoog in je kamer zit? Dit bedje is extra bijzonder omdat het zelfs een dakje heeft. Dit versterkt het effect van de hut nog meer.

hippe kinderkamer ideeen

Bron: goedverkocht

Dit neutrale kinderkamertje is waarschijnlijk ingericht voor een iets ouder kind dat graag aan de tafel werkt en een boek leest in de hangstoel. De bedstee is iets wat we steeds meer terug zien komen in kinderkamers.

hippe kinderkamer inrichten

Bron: Wehearthome

Versieringen en gezellige lichtjes maken de kamer nog veel gezelliger voor je kinderen. Hoe gezelliger hun kamer aanvoelt en liever zij er willen zijn. Zorg voor warme materialen, zachte stofjes en gezellige lichtjes in leuke kleurtjes voor een gezellige sfeer.

hippe kinderkamer ideeen

Bron: Stilueta

Een vrolijke doch hippe kinderkamer kan je bewerkstelligen door vrolijk-gekleurd design neer te zetten zoals deze Eames RAR schommelstoel, gecombineerd met de Eames Hang-It-All kapstok. Zo is er altijd wel iets in de kamer om je kind op te vrolijken!

Welke hippe kinderkamer vind jij het mooist? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?