De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een stoere kinderkamer voor de kleine? Vind hier inspiratie

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een stoere kinderkamer dan ben je hier aan het juiste adres. Kinderkamers mogen tegenwoordig stoer zijn en het hoeft allemaal niet meer zo neutraal en lief. Vooral voor jongens die toch graag een stoere kamer hebben, mag er veel gebruik gemaakt worden van stoere en ruwe materialen, felle kleuren en leuke accessoires.

Dit zijn een aantal voorbeelden van stoere kinderkamers ter inspiratie voor jou.

De kinderkamer stoer inrichten aan de hand van 6 voorbeelden

stoere kinderkamer inrichten

Bron: Naai-s // Vtwonen

Een kinderkamer voor twee jongens met een uniek stapelbed. Het bed is gemaakt van goedkoop multiplex en niet afgewerkt. Het is simpel maar de vormen van het stapelbed zijn uniek en zeer stoer.

Accessoires zijn ook belangrijk in een kinderkamer. Accessoires kunnen namelijk de uitstraling van de ruimte veel stoerder maken dan dat het al is. Zoals bijvoorbeeld deze verbodsborden op de muur. Super stoer en ook nog eens een goede combinatie met het interieur van de kinderkamer.

stoere kinderkamer inrichten

Bron: Bestwallpaperides // Handmadecharlotte

Kies niet altijd het voordehandliggende maar hang eens een hangmat op voor je zoon of dochtertje. Heerlijk relaxen in een hangmat vinden ze vast niet zo heel erg vervelend.

Stoere kleuren, houten balken en een echte hut mogen in een jongenskamer niet ontbreken. Wat is er leuker dan slapen in je eigen huisje in je slaapkamer? Kinderen willen met plezier hun bedje in en dat is wat jij graag wilt.

stoere kinderkamer inrichten ideeen

Bron: Stylecookie // Thebooandtheboy

Een normaal kinderbed is vaak ook maar zo saai. In een paar simpele stappen maak je zelf een stoer kastelen bed voor je kind. Bovenin is voor te slapen en onderin is om te spelen. Zeker jongens vinden het erg leuk om ‘kasteeltje’ te spelen.

Een echt Nederlands ontwerp is dit prachtige bed wel. Een klein kinderbedje met een gevel van Amsterdamse huisjes ervoor. Gemakkelijk te maken door middel van een aantal planken plus een echte sfeermaker in de kinderkamer.

Wat vind jij van een stoere kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?