De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De 9 leukste kinderkamer vloerkleden

Vloerkleden zijn een leuke toevoeging aan onze interieurs. Ze zorgen voor een comfortabel gevoel, gezelligheid en warmte. Zeker in een kinderkamer is het heel fijn om een vloerkleed te hebben. Kinderen spelen graag en vaak op de grond dus als de vloer dan koud en onprettig aanvoelt zal dit voor kinderen ook niet comfortabel zijn. Daarnaast maakt een vloerkleed de kinderkamer ook weer iets veiliger. Als ze vallen, vallen ze zacht.

De mooiste kinderkamer vloerkleden

vloerkleed kinderkamer HAY

Bron: Silvera-eshop
Een uniek en designers item is dit vloerkleed van HAY. Het vloerkleed is gemaakt van wol in veel verschillende kleuren en is ideaal voor een kinderkamer. Kinderen vinden het vloerkleed vaak interessanter dan hun speelgoed.

vloerkleden kinderkamer

Bron: Serendipityparis
Dit vloerkleed is ideaal voor de liefhebbers van een vrolijke vintage sfeer/ Een vrolijk en vooral origineel ontwerp met veel verschillende vormen en kleuren die de kinderen zal interesseren.

vintage vloerkleed kinderkamer

Bron: Sweetharmonie
Ben je op zoek naar een lief tapijt voor een meisjeskamer dan is dit vrolijke tapijt een geschikte keuze. Zeker in combinatie met de vintage meubels geeft het tapijt nog een extra truttig maar stoere sfeer.

kinderkamer vloerkleden groot

Bron: Alyssarosenheck
Wil je graag een groot tapijt voor de gehele kinderkamer dan is het verstandig om een tapijt in een neutrale kleur te kiezen die je niet snel zat bent.

kinderkamer inrichten vachtje

Bron: Onbekend
Een wit vachtje doet het altijd goed op de kinderkamer omdat deze zacht is, wat het een fijne speelhoek maakt. Het geeft gelijk een Scandinavische look, wat de kamer gelijk een stuk hipper maakt.

eclectische kinderkamer

Bron: Babiekinsmag
Houd je van een eclectische look? Dan is een vrolijk gekleurd azteeks tapijt ideaal voor jouw kinderkamer! Het geeft een speelse sfeer met een uniek karakter.

vloerkleed kinderkamer ideeen

Bron: Onbekend
Pretty in pink! Voor een meisjeskamer is het leuk om een roze tapijt neer te leggen en dit aspect terug te laten komen in de rest van de kamer zoals in het voorbeeld hieronder.

paarse vloerkleden

Bron: Pinterest
Om de kamer een exotisch vleugje te geven is het leuk om een Azteeks of Perzisch tapijt te plaatsen in lieflijke kleuren zoals lila.

Wat vind jij het mooiste vloerkleed voor in de kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?