De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Warm Modern Interieur

Dit huis is een perfect voorbeeld van de klassieke late architectuur uit de jaren 50. Het is een relaxed, robuust huis, eerlijk in zijn materialen en met een grote connectie tussen binnen en buiten. De bewoners Carla en Troy wonen hier samen met hun twee kinderen Ruby en Oscar. Het huis is in 2014 gerenoveerd tot een kleurrijk, warm modern interieur met een eclectische mix van modern en vintage.

Inspiratie: Warm modern interieur

Warm-modern-interieur-1Warm-modern-interieur-2Warm-modern-interieur-3Warm-modern-interieur-4Warm-modern-interieur-5Warm-modern-interieur-6Warm-modern-interieur-7Warm-modern-interieur-8Warm-modern-interieur-9Warm-modern-interieur-10Warm-modern-interieur-11Warm-modern-interieur-12

Bron: thedesignfiles

De familie verhuisde naar dit prachtige huis in november 2013. Op dat moment was het een klein jaren 50 huis op de hoek van een rustige straat. Het skelet van het huis was perfect maar het had wel de nodige renovatie nodig. Het huis werd namelijk in 1958 gebouwd door een lokale aannemer. Daarna werd het uitgebreid met een studio voor een grafische ontwerper die er destijds woonde.

Carla en Troy wilden graag de originele details behouden laten maar wel wat extra ruimtes toevoegen aan het huis. Een jaar nadat ze verhuisden, begonnen ze aan de verbouwing en aanbouw van het huis. Hierdoor kwam er een extra slaapkamer en badkamer plus een studio voor Carla’s bedrijfje.

Een prachtig huis waarin je veel liefde proeft, een relaxte sfeer en waar je een luchtige en ruimtelijke uitstraling tegemoet komt.

Kleurrijke sierkussens voor in een warm modern interieur

[products ids=”30853,29450,30861,29035″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?