De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

DIY: Leuke Kerst Slingers

De feestdagen, maar vooral de weken ervoor, zijn de perfecte tijd om leuke DIY projecten te maken. Van kerstkaarten, kerstdecoraties tot de leukste kerst slingers. Met maar een paar materialen maak je de leukste kerst slingers voor in het interieur. Kies zelf de materialen, de vorm, de kleuren en het materiaal waarvan je de kerst slinger gaat maken. De volgende twaalf voorbeelden geven meer inspiratie hoe je een mooie slinger maakt voor in het kerst interieur van dit jaar!

12x leuke kerst slingers

Je kan met kerst slingers alle kanten mee op, je kan ze aanpassen op de huidige interieur stijl of juist kiezen voor iets opvallends. De volgende DIY projecten zijn gemakkelijk te maken en niet al te duur!

kerst-slingers-01

Bron: your-craft

Een simpel bolletje touw, recycled karton en een sterren stempel om de vlaggetjes te bestempelen. Een neutrale kerst decoratie die in elk interieur past.

kerst-slingers-02

Bron: apartment therapy

Goud glitter papier is een leuk materiaal om mee te werken voor de feestdagen. Het enige wat je nodig hebt is een paar vellen papier, een schaar en een stukje touw. Je kan het touw vastplakken aan het karton óf je kan ze aan elkaar naaien met de naaimachine.

kerst-slingers-03

Bron: home by linn

Origami is ook een leuke manier om kerst decoraties te maken. Deze origami sterren kunnen bijvoorbeeld ook aan een slinger gemaakt worden.kerst-slingers-04

Bron: poppy talk

De kerstboom is de perfecte plek om de kerst slingers in op te hangen. Daarnaast kunnen kerst slingers natuurlijk ook door het huis gehangen worden, bij de open haard, voor een kast, onder een plankje en noem het maar op.

kerst-slingers-05

Bron: lovely indeed

Deze bijzondere kerst slinger is gemaakt van touw en mini koperen buisjes waardoor je het touw kan rijgen. Een creatieve en feestelijke manier van het maken van een moderne kerst slinger.

kerst-slingers-06

Bron: forinterieur

Een slinger kan natuurlijk ook dienen als adventskalender. Deze vlaggetjes zijn eigenlijk kleine zakjes waarin elke dag iets lekkers zit!kerst-slingers-07

Bron: shelterness

Maak gebruik van jouw creatieve talenten!

Lekker knutselen met papier en je krijgt een hele leuke slinger!

kerst-slingers-08

Bron: etsy

Ben jij een handige haakster? Maak daar dan gebruik van en haak je eigen kerst slinger!

kerst-slingers-09

Bron: elleinterior

Combineer allerlei verschillende slingers met elkaar voor een extra feestelijk effect!

kerst-slingers-10

Bron: lespenseesdeviolette

Een kerst slinger naaien is natuurlijk ook een leuk idee. Kies een aantal feestelijke stofjes uit en maak er een mooie vlaggenlijn van.

kerst-slingers-11

Bron: etsy

Vilt is ook een handig materiaal om slingers van te maken. Knip jouw gewenste vormen uit en naai ze vast aan een draad!

kerst-slingers-12

Bron: okla

Tenslotte kan je ook al een bestaande slinger gebruiken zoals kerst verlichting. Voeg een paar feestelijke pompoms toe aan de slinger en klaar is kees!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?