De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Kerstdecoraties met rood

De kerst periode is de tijd van het jaar om lekker los te gaan met decoraties in huis en buitenshuis. We keken laatst al eens naar mooie zwart wit kerstdecoraties en kerstdecoraties met groen. Zo zullen we de komende tijd nog meer leuke onderwerpen aansnijden om jou te inspireren voor kerst. Vorig jaar bekeken we bijvoorbeeld hoe een kerstboom staat in een klein interieur, altijd handig om inspiratie op te doen als jouw woonkamer heel klein is. Vandaag is het tijd om de meest traditionele kleur van kerst te behandelen, namelijk rood! Kerstdecoraties met rood zijn al jaren populair en wij denken dat dit ook nooit echt zal verdwijnen. Het is nou eenmaal een kleur die we graag met kerst zien en ook vaak met kerst associeren.

10x kerstdecoraties met rood

De kleur rood kan je op allerlei manieren toepassen in een kerst interieur. Als kerstboom versiering, in stoffen en materialen of in interieur accessoires. De volgende tien voorbeelden van kerstdecoraties met rood geven je meer inspiratie!

kerstdecoraties-met-rood-01

Bron: Kari K

In plaats van traditionele kerstballen is hier gekozen voor papieren decoraties voor in de boom. Ook origami objecten doen het heel goed als kerstboom decoratie en zijn in alle kleuren verkrijgbaar!

kerstdecoraties-met-rood-02

Bron: goodideasforyou

Kerstballen kan je ook op andere manieren gebruiken door ze bij elkaar in een groep te hangen aan mooie kleurrijke linten. Hang ze bijvoorbeeld voor het raam, boven een tafel, of aan de wand. Dus als je nog wat kerstballen over hebt, gebruik ze dan op deze decoratieve manier.kerstdecoraties-met-rood-03

Bron: home-decor-ideass.blogspot

Typisch Amerikaans maar toch ontzettend leuk: een rijtje met zuurstokken voor het raam. Combineer het met een aantal takken groen en klaar is kees!

kerstdecoraties-met-rood-04

Bron: inspirerend-wonen

Een echte klassieker en ook hartstikke modern: een vaas met mooie takken met rode bessen. Eenvoudig en minimalistisch maar het roept wel die kerst sfeer direct op!

kerstdecoraties-met-rood-05

Bron: nobiggie

Varieer met kerstdecoraties

Deze leuke DIY zien we vaak voorbij komen en blijft leuk: een oud speelgoed autootje met een kerstboom erop! Leuk om rond te zetten.kerstdecoraties-met-rood-06

Bron: silje-sin

Een sfeervol kerst Scandinavisch interieur met veel wit, rood en groen. Tover het interieur binnen een mum van tijd om in een kerst interieur met een aantal sfeervolle decoraties!

kerstdecoraties-met-rood-07

Bron: craftberrybush

De een vindt een minimalistische kerstboom mooi en de ander juist een decoratieve kerstboom. Deze prachtige kerstboom is ontzettend mooi gedecoreerd met allerlei items zoals nep sneeuw, takken met rode bessen, kleine rode kerstdecoraties, witte slingers en een paar kerstballen.

kerstdecoraties-met-rood-08

Bron: paint me pink

De hal mag ook niet vergeten worden met kerst. Decoreer de hal met een aantal kleine kerstdecoraties met rood zoals een rode kerstsjaal, een mand vol met ballen, een kerstsok en een kleine kerstboom.

kerstdecoraties-met-rood-09

Bron: the lily pad cottage

Heeft jouw huis een mooie trap? Neem deze dan mee in de kerstversieringen en gebruik mooie groene slingers, takken, ballen en verlichting om de trap in het zonnetje te zetten.

kerstdecoraties-met-rood-10

Bron: style estate

Tenslotte zijn natuurlijke kerstdecoraties ook een leuke manier om het interieur mee te versieren. Het is goedkoop en ook nog eens sfeervol. Neem een paar spuitbussen en spuit jouw natuurlijke items in de gewenste kleur.

 

Eerder door jou bekeken producten

Easyplants Kunstplant Bamboe 1.50m
106,88 Easyplants Kunstplant Bamboe 1.50m Easyplants Bekijk Shop
Madam Stoltz Tijdschriftenrek – 53×97 cm
29,95 Madam Stoltz Tijdschriftenrek – 53×97 cm Madam Stoltz Bekijk Shop
Berbers vloerkleed Imaba Super, THEKO die markenteppiche
349,99 Berbers vloerkleed Imaba Super, THEKO die markenteppiche THEKO die markenteppiche Bekijk Shop
Bloomingville Theepot 0,85 L
50,99 57,- Bloomingville Theepot 0,85 L Bloomingville Bekijk Shop
Home24 Tafellamp Cera, Loistaa
69,99 Home24 Tafellamp Cera, Loistaa home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?