De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Krijtstiften DIY kerst raam decoraties

Dit jaar zijn de krijtstiften super populair! Met deze stiften kan je namelijk op ramen tekenen en leuke decoraties maken voor bijvoorbeeld de kerstdagen. Het is een leuk DIY project om je mee bezig te houden voordat de kerst begint. Bepaal zelf welke kleur je kiest en wat je gaat tekenen op het raam. Om je wat meer inspiratie te geven hebben we een aantal leuke ideeën bij elkaar gezocht. Er zal er vast wel eentje tussen zitten die jou aanspreekt!

9x Krijtstiften DIY op het raam

Wat kan je allemaal op het raam tekenen? Behalve mooie kerst versieringen zijn leuke spreuken, teksten en quotes ook erg leuk voor op het raam. Merry Christmas, All I want for Christmas is you, let it snow, Oh deer… noem het maar op. Op internet vind je ontzettend veel inspiratie voor leuke teksten gerelateerd aan de kerst.

krijtstiften-diy-01

Bron: fromchinavillage

krijtstiften-diy-02

Bron: brit.co

Krijtstiften zijn ook leuk om door het jaar heen te gebruiken. Kies een mooie spreuk die bij jou en het interieur past en versier deze met mooie tekeningen.

krijtstiften-diy-03

Bron: lebenslustiger.com

krijtstiften-diy-04

Bron: christmasmagazine.com

krijtstiften-diy-05

Bron: i-leddisplay

krijtstiften-diy-07

Bron: chloeandisabel

Ook glazen decoratie in het interieur kan versierd worden met krijtstiften. Een mooie glazen stolp krijgt een echte kerst uitstraling met een mooie tekening erop!

krijtstiften-diy-09

Bron: onbekend

krijtstiften-diy-10

Bron: idei-dekoru

krijtstiften-diy-11

Bron: onbekend

krijtstiften-diy-12

Bron: yvestown

Krijtstiften DIY thuis, op het werk of ergens anders…

Het leuke van krijtstiften is dat het overal te gebruiken is. Op het raam van de slaapkamer, in de keuken, op kantoor, in een winkel, in een showroom, in de auto. Overal waar jij meer kerst sfeer wilt creëren of waar je bijvoorbeeld graag iets op het raam tekent.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?