De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Urban Jungle Inspiratie

Planten zijn een groot onderdeel van hedendaagse interieurs. In welke interieur stijl jouw huis ook is ingericht, in elke stijl komen er planten terug. Er is dan ook ontzettend veel planten inspiratie te vinden, zoals bijvoorbeeld Urban Jungle inspiratie. Een urban jungle is eigenlijk een verzameling van planten in het interieur die een jungle creëren. Een super leuke manier om hoeken op te vullen of het interieur veel meer karakter te geven. Kijk mee naar de volgende urban jungle ideeën.

9x Urban Jungle Inspiratie

urban-jungle-01

Bron: carole poirot
urban-jungle-02
Bron: planete deco
urban-jungle-03
Bron: ivymuse
urban-jungle-04
Bron: marco muller
urban-jungle-05
Bron: carole poirot
urban-jungle-06
Bron: the jungalow
urban-jungle-07
Bron: 23qmstil
urban-jungle-08
Bron: instagram
urban-jungle-09
Bron: french by design

Zoals je ziet bestaat de Urban Jungle trend voornamelijk uit planten die enkel groene bladeren hebben en geen bloemen. Hierdoor kunnen allerlei verschillende planten met elkaar gecombineerd worden en kan je eigenlijk niet veel fout doen. Combineer grote planten met grote bladeren met kleinere planten zoals cactussen of vetplanten. Zet potten bij elkaar, hang een aantal hangplanten bij elkaar of zoek naar mooie manden waarin planten kunnen staan.

Deze planten trend kan op heel veel verschillende manieren geïnterpreteerd worden en dat is goed terug te zien in bovenstaande voorbeelden. Wil jij dus een echte jungle in huis? Ga dan op zoek naar mooie planten in allerlei formaten en unieke potten die erbij passen!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?