De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Het is lente: Kleurrijke interieurs

Het is weer lente: eindelijk weer een zonnetje en lekkere temperaturen! Tijd voor wat meer kleur in huis, vind je niet? Verse bloemen, mooi fruit op tafel, een kleurrijk stukje wanddecoratie, kleurrijke kussens en noem het maar op! Deze kleurrijke interieurs geven je een vrolijk gevoel, een gevoel dat past bij de lente!

8x kleurrijke interieurs

Wie durft er nog kleur toe te passen in het interieur? De meeste interieurs zijn tegenwoordig neutraal, zwart wit of natuurlijk gekleurd. Dus veel kleur zien we helaas niet meer! Toch zijn er uitzonderingen te vinden zoals de volgende acht kleurrijke interieurs die we voor jou hebben verzameld.

Laat je inspireren door deze mooie kleuren, vrolijkheid en natuurlijk lef!

Bron: ebay
Bron: nylonpinksy

Van kleurrijke tapijten, kussens tot kleurrijke kunst aan de muur. Het is allemaal even geschikt voor in een kleurrijk interieur. Door een neutrale basis te kiezen kan je lekker los gaan met kleuren!

Bron: style by emily henderson
Bron: pinterest
Bron: pinterest

In plaats van allerlei verschillende kleuren te kiezen, is het ook erg mooi om een kleur te kiezen en vanuit hier allerlei kleur tinten. Denk bijvoorbeeld aan roze: donker roze, licht roze, oud roze en noem het maar op!

Bron: ebay

Bron: shopstyle
Bron: essential home

In elke interieur stijl kan er gecombineerd worden met kleuren. Van modern tot brocante, van klassiek tot scandinavisch. Laat je dus vooral niet tegenhouden door de interieur stijl die je mooi vindt. Maak er iets unieks van!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?