De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een aquarel op de muur!

Een aquarel op de muur is niet iets wat je zomaar even doet maar als je deze acht voorbeelden gezien hebt, dan ben je net zoals ons ook overtuigd van het grootse effect van een aquarel op de muur. Het mooie van een aquarel is dat je zelf kunt kiezen welke kleuren je graag op de muur wilt, je ook zelf kunt kiezen hoe opvallend of juist onopvallend een kleur op de muur verschijnt en op welke plek. Met een aquarel kun je variëren met de verhouding water en kleur waardoor je de verf juist meer of minder verdunt.

Een prachtige aquarel op de muur

Watercolors-muur-1

Bron: thelifecreativeblog
[Tweet “Doe eens iets gewaagds: maak een aquarel op de muur!”]

Watercolors-muur-2

Bron: brit

Durf je het zelf niet aan om een aquarel op de muur te schilderen? Kies dan een mooie muur sticker uit met een aquarel patroon of kunstwerk.

Watercolors-muur-3

Bron: brit

Bron: bloglovin

Een wand is ook perfect geschikt om bijvoorbeeld een gelaagde aquarel te maken zoals in bovenstaand voorbeeld. Door verschillende warme tinten over elkaar heen te gebruiken ontstaan er warme en donkere stukken maar ook lichtere stukken.

Bron: lushome

Om een iets rustiger effect te bereiken met een aquarel kun je een kleur aanzetten tegen de rand van het plafond en het steeds meer verdunnen des te meer je naar beneden werkt.

Watercolors-muur-6

Bron: etsy

Ook patronen en tekeningen lenen zich uitstekend voor een aquarel. Wat vind je bijvoorbeeld van deze cactus wand?

Watercolors-muur-7

Bron: digsdigs
Watercolors-muur-8
Bron: zoebioscreative

Ga lekker zelf aan de slag met waterverf op de muur en laat je inspireren door een van onze voorbeelden. Zou het nou helemaal niks worden of je vindt het niet mooi? Dan kun je de wand weer gewoon opnieuw overschilderen!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?