De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De 5 handigste programma’s om je badkamer online te ontwerpen

Een perfecte manier om je badkemr opnieuw in te richten maar niet teveel tijd bezig te zijn met het schuiven van meubels is het gebruiken van een online programma voor het inrichten van jouw badkamer. Er zijn verschillende online teken programma’s beschikbaar waar je gratis en heel snel je eigen slaapkamer plattegrond tekent.

Baderie

De badkamer fabrikant Baderie heeft ook hun eigen online badkamer programma waarin je meerdere ontwerpen tegelijk kan maken. Zodra je die af hebt kun je ze naar de showroom sturen waar een adviseur ze zal bekijken.

http://www.baderie.nl

online inrichten badkamer

Bron: Baderie

Ikea Planners

Ikea heeft het heel gemakkelijk voor haar klanten gemaakt door een 3D programma te ontwikkelen waarin klanten producten uit de Ikea catalogus kunnen toevoegen aan hun eigen badkamer plattegrond. Zodra je klaar bent met inrichten van je badkamer, print je de plattegrond uit en neem je het mee naar een filiaal waar je de meubels kunt kopen of bestellen.

http://www.ikea.com/ms/nl_NL/rooms_ideas/splashplanners.html

badkamer online inrichten ikea

Bron: Ikea

Floorplanner

Op de Floorplanner website kun je een plattegrond tekenen en zelfs je badkamer in 3D bekijken. Je kunt met kleuren en materialen werken, maatvoering wordt weergegeven en het is gratis!

http://nl.floorplanner.com/

badkamer online inrichten

Bron: Floorplanner

Badkamer.nl

Deze website biedt de service om gebruik te maken van hun online 3d programma en hun adviseurs die naderhand het ontwerp dat je gemaakt hebt te bekijken. De 3D beelden zien er realistisch uit en het programma werkt erg snel.

http://www.badkamer.nl

badkamer online inrichten programma

Bron: Badkamer.nl

Sanidrome

Ontwerp je eigen badkamer in het online programma van Sanidrome. Ook deze website biedt professionele hulp met het adviseren van badkamers nadat jij je eigen ontwerp hebt opgestuurd.

http://sanidrome.nl/

online inrichten badkamer

Bron: Sanidrome

Welke tool vind jij het prettigst? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?