De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

7x de ideale bijkeuken/wasruimte

De was doen is niet iedereens favoriete bezigheid maar als je een mooie, goed functionerende, wasruimte/bijkeuken hebt waar je veel plek hebt om de was te doen en alles netjes op te bergen, dan wordt het al een stuk leuker. Deze zeven prachtige voorbeelden laten zien hoe ideaal en optimaal een wasruimte ingericht kan worden. Gebruik de ruimte die je hebt zo optimaal mogelijk en zorg voor voldoende werkruimte!

7x de droom wasruimte!

Een droom van een bijkeuken creëer je door voldoende planken en kasten te maken, de wasmachine en droger op een plek te zetten waar je er goed bij kunt en waar je gemakkelijk en snel alles kunt overladen naar de droger.

Bijkeuken-wasruimte-1

Bron: insideout
Bijkeuken-wasruimte-2
Bron: design sponge

Een wasbak in een bijkeuken/was gedeelte is ook absoluut geen verkeerde aanwinst. Je kunt er handwasjes in doen, kleding in laten weken voordat het de wasmachine in gaat of de condense opvang bak van de droger leeggooien.

Bijkeuken-wasruimte-3

Bron: vintage revivals

Bijkeuken-wasruimte-4

Bron: insideout

Zorg er ook voor de ruimte knus en gezellig wordt door accessoires toe te voegen zoals mooie manden, planten of een vloerkleed.

Bijkeuken-wasruimte-5

Bron: insideout
Bijkeuken-wasruimte-6
Bron: home bunch

Het wegwerken van de wasruimte is vooral handig wanneer het zich in een andere ruimte bevindt. Bijvoorbeeld in de badkamer of bijkeuken waar je liever kookt dan wast.

Bijkeuken-wasruimte-7

Bron: thebudgetdecorator

Met originele accessoires maak je van de wasruimte een speciale ruimte en wil je er ook graag zijn. De was doen moet niet in een koud en ongezellig kamertje gebeuren maar juist ergens waar jij je prettig voelt!

[products ids=”30229,29886,29909,53770″] 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?