De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een grijs roze interieur

Ben je op zoek naar unieke kleuren combinatie voor in het interieur? Een stoere maar ook zachte combinatie? Dan is de grijs roze kleuren combi wellicht iets voor jou. Dit prachtige interieur uit Kopenhagen laat zien dat het een zeer vriendelijke, gemoedelijke maar ook stoere combinatie van kleuren kan zijn. Ondanks dat er roze in zit!

Een grijs roze interieur is een combinatie die geschikt is voor het hele gezin. Het grijze geeft de stoere look en het roze geeft juist iets meer zachtheid om het geheel af te maken.

Een grijs roze interieur

Natuurlijk wordt deze kleuren combinatie aangevuld met materialen zoals hout maar ook groen in de vorm van planten doet het heel goed in het grijs roze interieur.
grijs-roze-interieur-02grijs-roze-interieur-04

Wist je dat roze ook goed combineert met koper?

grijs-roze-interieur-05

Het stoere in dit interieur komt niet alleen door het grijze maar ook door het toevoegen van contrast in accessoires. Van sfeervolle kaarsen tot een opvallende poster van een kever of een gewei aan de muur!

grijs-roze-interieur-06grijs-roze-interieur-07

De slaapkamer is met opzet rustig gehouden door alleen gebruik te maken van die grijstinten in combinatie met wit en zwart.

grijs-roze-interieur-08grijs-roze-interieur-023

Bron: femina

Als je een mooie kleuren combinatie bepaalt voor het interieur, probeer deze dan overal te gebruiken. Hierdoor creëer je niet alleen eenheid maar ook veel meer rust in het huis. Het oogt namelijk niet zo rommelig en chaotisch maar juist ontzettend geordend.

Wat vind jij van de grijs roze combinatie?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?