10x een room divider in huis

Een room divider is tegenwoordig een breed begrip. Het kan een open kast zijn die je in de ruimte plaatst en hierdoor een ruimte opdeelt in twee aparte ruimtes, het kan een wand zijn, een vaste kast maar het kan ook een scherm zijn. Wij vonden 10 mooie room dividers van allerlei verschillende vormen en formaten.

10x room divider inspiratie

Een room divider kan worden gekocht maar kan ook zelf gemaakt worden zoals dit kleine model dat gebruikt wordt als boekenkast en plek om allerlei leuke kleine planten op te plaatsen. Een mini groene wand midden in de ruimte!

Room divider met kast en planten

Bron: buzzfeed

Een minimalistische room divider zoals deze wordt op maat gemaakt in verband met de hoogte van de opening waarin dit model geplaatst wordt. Een prachtige manier om meer opslag te creëren en toch ook een afscheiding te hebben.

Room-divider-2

Bron: home design etc

Een room divider kan ook een vast element in de ruimte zijn zoals deze zwarte houten wand waarin de garderobe gemaakt is. Een leuke manier om een object in de ruimte te creëren.

Room-divider-3

Bron: home design etc

Open en gesloten vakken kast geeft een speels karakter aan de ruimte en zorgt ervoor dat je op verschillende manier spullen kunt opbergen maar ook kunt variëren met decoratie.

Room-divider-4

Bron: home design etc

Een leuke manier om een extra element in een kinderkamer toe te voegen is deze klim ladder uit de gymzaal. De ideale manier om spullen aan op te hangen.

Room-divider-5

Bron: vtwonen

De moderne variant van een wand/room divider is deze constructie van staal die zorgt voor een afscheiding maar die de ruimte wel open en ruimtelijk houdt vanwege zijn transparante karakter.

Room-divider-6

Bron: dezeen

Liever een iets traditionelere kast als room divider? Maak er dan een zelf van houten planken! Super gemakkelijk, zeker wanneer je tussen een muur en kolom een kast kan bouwen.

Room-divider-7

Bron: takeovertime

Een room divider kan dus ook een vast element zijn dat open en gesloten delen heeft. Je kan er zelfs gesloten kasten in verwerken!

Room-divider-8

Bron: portal casa

Kortom, er zijn ontzettend veel leuke en creatieve oplossingen als room divider. Mogelijkheden die je zelf kunt maken, kant en klare kasten of inbouwkasten.

Room-divider-9

Bron: HomeDSGN

Tenslotte hoef je natuurlijk geen kast als room divider te gebruiken maar kan een transparante wand al genoeg zijn!

Room-divider-10