De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Trends 2017: Botanisch interieur

Afgelopen jaar was het botanisch interieur al ontzettend populair en dit zal ook zo doorgaan in 2017. Planten zijn niet meer weg te denken uit onze interieur. Groen mag gezien worden! Groen mag niet ontbreken in een interieur want groen geeft zoveel sfeer en spontaniteit aan een interieur. Vooral de grootste groene planten gecombineerd met kleine planten doet het goed. Planten hoeven niet eens bloemen te hebben, als ze maar mooie groene bladeren hebben dan zit je goed. De volgende acht voorbeelden van een botanisch interieur laten precies zien hoe je in 2017 een statement maakt met planten, hoe je het interieur helemaal hip en trendy inricht en lekker geniet van het groen.

8x Botanisch interieur inspiratie

Bron: green monsters

Hangplanten zijn ontzettend leuke planten om in het interieur te gebruiken. Maar ze hoeven niet perse opgehangen te worden, hangplanten kunnen ook erg leuk zijn op het randje van een kast, op een klein tafeltje of op een tafel.

Bron: elisabethheier

Combineer planten uit verschillende soorten klimaten met elkaar maar zorg wel voor de juiste verzorging en standplaats. Op deze manier heb je het meeste plezier van het groen.

Bron: thedesignchaser

Des te meer planten, des te mooier! Dat zie je hier maar weer. Van klein tot groot, van groen tot donkergroen, noem het maar op. Varieer ook eens met verschillende potten en manden voor de planten.

Bron: planete-deco

Door planten op verschillende hoogtes te zetten en verschillende afmeting planten te kopen krijg je een mooie variatie aan groen in huis.

Bron: modernretrointerior
Bron: todaysgardens
Bron: planete-deco
Bron: brit morin

Zoals je kunt zien is het inrichten met planten in een botanisch interieur ontzettend leuk om te doen. Het mooie hiervan is dat je het niet fout kunt doen, iedereen kan inrichten met planten. En planten kunnen ook in elk interieur geplaatst worden. Tover dus jouw mooie interieur om tot een botanisch interieur!

Eerder door jou bekeken producten

Wasmand Nanda, Flechtwaren Mueller
39,99 Wasmand Nanda, Flechtwaren Mueller Flechtwaren Mueller Bekijk Shop
BK Bourgogne Wildpan à 32 cm
111,35 149,- BK Bourgogne Wildpan à 32 cm Bk Bekijk Shop
Mexlite Gearwood wandlamp Wit
37,95 Mexlite Gearwood wandlamp Wit Mexlite Bekijk Shop
Bedombouw Naia – hoogglans wit – 160 cm – Leen Bakker
149,- Bedombouw Naia – hoogglans wit – 160 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop
Schoenenkast Monaco – koloniaal wit – 190,1×62,6×42 cm – Leen Bakker
299,- Schoenenkast Monaco – koloniaal wit – 190,1×62,6×42 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?