De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De leukste non-sanitaire badkamer meubels!

Naast een prachtige wasbak, badkuip, douche en toilet zijn er natuurlijk nog veel meer items die in een badkamer kunnen thuishoren. Zo mogen we meer aandacht besteden aan de meubels voor in de badkamer. Wat hoort er in een badkamer thuis en hoe kunnen we creatief omgaan met non-sanitaire meubels voor in de badkamer?

Wij geven je graag een aantal leuke voorbeelden van non-sanitaire meubels voor in de badkamer.

badkamer meubels

Bron: Casasugar

Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar leuke bijzet tafeltjes? Een mooi plekje voor je parfummetjes, oorbellen en andere sieraden.

witte badkamer met bankje

Bron: Onbekend

Vaak wordt er wat afgekletst in de badkamer. Moeder en dochter, broertje en zusje of zusje en oma die zitten te kletsen terwijl de een zich wast en de ander zich opmaakt voor de spiegel. Daarom is een leuk bankje een uitkomst. Eventjes bijkletsen na een lange dag voordat je het bed in duikt of om je kleren voor de volgende dag op klaar te leggen.

badkamer meubels fauteuil

Bron: Mili

Vind je een houten bankje iets te simpel en zit je liever iets lekkerder dan is een mooie stoel of fauteuil helemaal niet zo gek voor in je badkamer. Heb je genoeg plek voor een stoel, kies dan een mooi ontwerp die nauw aansluit op het interieur van jouw badkamer.

badkamer inrichten meubels

Bron: Destiniventa

Waar ga jij met je handdoekjes heen? Heb je een mooi kastje onder de wasbak of wil je eens wat anders? Deze grappige ladder met plankjes is perfect voor opgerolde handdoeken, kaarsjes en schoonheidsproducten.

badkamer inrichten meubels

Bron: Homeandcottage

Een mooie oude houten kast kan natuurlijk ook fungeren als berging voor in je badkamer. Origineel, gemakkelijk en ook nog eens veel opbergruimte.

badkamer meubels

Bron: Wolindfiles

Het populairste badkamer meubel is de wastafel. Iedereen wil graag een wasbak gecombineerd met kastjes voor meer opbergruimte zoals dit voorbeeld. Maar je kunt het ook eens anders doen zoals het Doe-Het-Zelf kastje van houten palets.

badkamer wastafel DIY

Bron: Lushome

Wat vind jij het gaafste badkamermeubel? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?