De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De mooiste soorten badkamer wandtegels op een rijtje!

Badkamer wandtegels zijn nog steeds het populairste wat betreft wandafwerking. Er zijn natuurlijk ontzettend veel opties voor onze badkamer wanden maar tegels zijn eigenlijk gewoon het handigst, meest duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Veel van ons kunnen zelfs zelf een wandje betegelen en hoeven daar niet eens meer iemand voor in te huren.

Welke wandtegels zijn nou het mooiste op het moment? Wij geven een aantal voorbeelden van de mooiste wandtegels voor je badkamer:

houten wandtegels badkamer

Bron: Lonny

Ja, je ziet het goed. Dit zijn daadwerkelijk badkamer wandtegels maar met een hout printje erop. Het is het nieuwste van het nieuwste en zeer populair.

witte wandtegels badkamer

Bron: Onbekend

Een andere nieuwe trend zijn de kleine witte tegels met zwarte voegen. De zwart wit badkamer komt weer helemaal terug en daarmee ook deze traditionele witte tegels.

kleurrijke wandtegel ideeen

Bron: Nonsensibility

Vaak worden badkamers in neutrale kleuren ingericht maar waarom niet eens een leuk kleurtje toevoegen aan je witte badkamer? Tegel een wand met een felle kleur tegels voor een vrolijk effect, zeker wanneer dit in een speels motief wordt aangebracht.

wandtegels voor badkamer

Bron: Decorpad

De manier van tegelen wordt ook steeds creatiever zoals deze badkamer. De tegels zijn in twee verschillende richtingen getegeld en sluiten nauw op elkaar aan. Een unieke manier van tegelen.

grijze wandtegels badkamer

Bron: Uzume

De vorm van de tegels wordt ook steeds diverser. Vroeger hadden wel alleen nog maar vierkant tegels van 15 bij 15 cm maar tegenwoordig is alles mogelijk. Een moderne en creatieve optie zijn deze smalle maar lange wandtegels voor in een modern strakke badkamer.

badkamer wandtegel tips

Bron: Greenhome

Simpele tegels kun je extra karakter geven door contrast toe te voegen aan de badkamer. Zo is hier de helft van de muur zwart geschilderd om de contouren van de wandtegels extra eruit te laten springen en ze specialer te maken dan ze zonder contrast zouden zijn.

badkamer wandtegels mediterraans

Bron: Mediacachepinimg

De hele badkamer betegelen met wandtegels hoeft ook niet. Je kunt er voor kiezen om alleen de natte gedeeltes van de badkamer te betegelen zoals bij de wasbak en de douche. Hier hebben ze er voor gekozen om een lambrisering te creëren van wandtegels.

Welke badkamer wandtegels zie jij het liefst in jouw badkamer? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?