De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

6x Industriële badkamers met een stoer randje

Een industriële badkamer zien we niet zo vaak, ook al is de industriële interieur stijl zeer populair. Toch wordt deze stijl vooral veel gebruikt in woonkamers, slaapkamers en keukens. De badkamer daarentegen wordt vaak eenvoudig en bescheiden gehouden. Jammer, want industriële badkamers zijn juist van die ruimtes waar wij graag naar kijken.

Vandaag kijken we naar zes verschillende badkamers in een industriële stijl. Kijk je mee?

6x Industriële badkamers ter inspiratie

Industriele-badkamers-1

Een badkamer in een ruimte die ook een slaapkamer had kunnen zijn. In plaats van een tegelvloer en tegelwanden, hebben ze er hier voor gekozen om de originele houten planken vloer te laten liggen. Een mooie basis voor een prachtig industrieel bad.

Industriele-badkamers-2

Een ietwat dramatische badkamer dankzij het gebruik van het stoere zwart met het grauwe grijs. Ook het design van de tegels heeft een dramatische uitstraling maar past perfect in deze moderne en toch industriële badkamer.

Industriele-badkamers-3

Een badkamer vol met contrasten: van een ruw betonnen wand tot een gepolijst betonnen vloer, van kille en koude materialen tot warme en sfeervolle materialen en als laatste het contrast in vormen. Van een prachtig gevormd bad tot rechthoekige vormen in de rest van de ruimte.

Industriele-badkamers-4

Een industriële badkamer kenmerkt zich vaak door vintage elementen zoals deze ladekast. Het is geen badkamer kast maar kan wel heel goed gebruikt worden in de badkamer.

Industriele-badkamers-5

Een echte urban badkamer dankzij de Subway tegels, het OSB materiaal en de pijpen die niet zijn weggewerkt. Een simpele en eenvoudige manier om een badkamer een industrieel tintje te geven.

Industriele-badkamers-6

Bron: insideout

Een combinatie van rustiek en industrieel: de zwarte accenten zorgen ervoor dat het interieur een geheel wordt. Het interieur heeft een stoere maar ook een warme uitstraling, ideaal voor in een industriële badkamer.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?