De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Kantoor inrichten met de WOW! factor

Je brengt een overgroot deel van je leven door met werken. Hoe zorg je dan dat dit een plek is die je inspireert en waar je je prettig voelt? Of je nu op kantoor werkt of een eigen ruimte thuis als kantoor gebruikt, een Wow! factor zorgt ervoor dat je met meer plezier aan het werk bent. Wat zijn jouw wensen voor een kantoor met de Wow! factor? Gaat jouw voorkeur uit naar een rustige sfeer of een uitbundig inspirerende uitstraling, een kantoor inrichten met de Wow! factor kan altijd! Lees hier hoe je uit jouw ‘comfort zone’ stapt en de Wow! factor kunt ervaren.

Bron: Be to Be Styling

Een gewaagde wandbewerking met strakke witte meubels iets voor jou?

Deze klant wilde in haar kantoor thuis een witte basis met een pop art element. Omdat het een open ruimte is die je vanuit de woonkamer kunt zien, is het aan te raden dat het kantoor bij de rest van de inrichting past. Het meubilair is hoogglans wit, maar de muur mocht ‘knallen’. Met een afbeelding over een volledige wand maak je echt een ‘statement’. Er zijn talloze manieren om dat te doen zoals fotobehang of een naadloos doek. Het leek ons leuk om er een nog persoonlijkere draai aan te geven. Met een graffitikunstenaar ontwierpen wij een unieke afbeelding qua stijl en qua kleuren, die helemaal bij de klant en bij de rest van haar interieur past.

Bron: Be to Be Styling

Voordeel hiervan is dat ongelijke muren op deze manier eenvoudig volledig bewerkt kunnen worden en dat het op elk gewenst formaat uitgevoerd worden zonder naden. Het ontwerp loopt gelijk aan de schuine wand met dakkapel zodat het 1 geheel is geworden. Het gezicht komt net boven het bureau uit. De afbeelding loopt om de hoek door achter een dossierkast met glas zodat ook hier het kleurrijke effect in combinatie met wit terugkomt. Een echte Wow factor! Uiteraard kun je ook op andere manieren een Wow! factor realiseren.

Wil je meer rust in de ruimte, maar toch een Wow! factor, maak dan gebruik van een combinatie van materialen in dezelfde (aarde)tint.

Bron: justmystyle foto: Studio 137

Deze klant had al een dossierkast in een aardetint, maar wilde een modernere uitstraling en eenheid in de vooral witte ruimte. Door steen strips op de wand aan te brengen in dezelfde tint en houten lampen toe te passen boven het bureau in een vergelijkbare tint krijg je ook een kantoor met de Wow! factor.

Be to Be Styling adviseert en helpt je bij het realiseren van jouw interieurwensen. Door in elk ontwerp gebruik te maken van de Be to Be factor, iets wat je niet zo snel zou verwachten, kun je van iedere ruimte een speciale plek maken waar je je prettig voelt en die inspireert. Een echte Place to Be die bij jou of jouw bedrijf past!

Jolanda Leguijt-Hibma 

Be to Be Styling

www.betobestyling.nl

info@betobestyling.nl

+31 (0)6 22 15 38 32

Eerder door jou bekeken producten

Dressoir Belvedere, 2 deuren 3 laden
799,- 1039,- Dressoir Belvedere, 2 deuren 3 laden Goossens Bekijk Shop
Tristar Rijstkoker
25,71 Tristar Rijstkoker Tristar Bekijk Shop
Tapijt Voetbalveld, Hanse Home Collection
27,99 Tapijt Voetbalveld, Hanse Home Collection Hanse Home Collection Bekijk Shop
Floorita binnen/buitenvloerkleed Interlaced – ivoor – 133×190 cm – Leen Bakker
59,95 Floorita binnen/buitenvloerkleed Interlaced – ivoor – 133×190 cm – Leen Bakker Bekijk Shop
Ambiante dekbedovertrek Sverre – groen – 240×200/220 cm – Leen Bakker
49,99 Ambiante dekbedovertrek Sverre – groen – 240×200/220 cm – Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?