De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

9 x Kinderbehang ideeën

De kinderkamer is dé plek in huis waar je met leuk en vrolijk behang kunt werken! Het mag opvallend en kleurrijk zijn, het liefst ook bijpassend bij jouw kind maar niet te druk. Een te druk behang is ook niet goed in een slaapkamer van een kind. Probeer het geheel rustig te houden maar ook vrolijk en gezellig. Hoe je dit doet zie je in de volgende tien voorbeelden van de leukste kinderbehang soorten. Doe ideeën en inspiratie op voor de kinderkamers in jouw huis!

9 x Kinderbehang ideeën

Kinderbehang-

Bron:

Een vrolijk, kleurrijk en fantasievol behang soort voor in de kinderkamer. Hiermee creëer je meteen een sfeer door één wand te behangen en de overige wanden wit te houden.

Kinderbehang-1

Bron:

Stoer, botanisch en met dieren: een super leuk kinderbehang voor bijvoorbeeld in een jongenskamer!

Kinderbehang-2

Bron:

Ben je op zoek naar iets liefs en kleurrijks voor op een meisjeskamer? Dan heb je het gevonden! Wat vind je van dit vrolijke behang met sterren in roze en goud?

Kinderbehang-3

Bron: pimpelmees

Iets drukker maar wel ontzettend leuk: een kinderbehang met allerlei figuren en kleuren. Ideaal want dit kinderbehang is geschikt voor een meisjes- en jongenskamer.

Kinderbehang-4

Bron: onszelf

Wederom zo’n leuk en lief behang. Teksten en quotes aan de muur zijn al tijden trending, dus dit behang sluit daar helemaal bij aan! Erg leuk voor in een kinderkamer of babykamer.

[Tweet “De leukste kinderbehang soorten uit het land!”]

Kinderbehang-5

Bron:

Op zoek naar veel kleur, leuke tekeningen en vrolijkheid? Dit behang van Eijffinger is dan wat je zoekt. Het buitenleven en kampeerleven wordt op een kinderlijke wijze getoond en geeft een kinderkamer een kleurrijke sfeer.

Kinderbehang-6

Bron: eijffinger

Een zwart wit behang is tegenwoordig niet alleen leuk voor in de woonkamer maar ook voor in een kinderkamer. Er zijn ontzettend veel zwart wit kinderkamers te vinden als je op zoek bent naar inspiratie. Dit behang is grafisch en geometrisch en zorgt echt voor een eye-catcher in de kamer.

Kinderbehang-7

Bron: zilverblauw

Dit grafische behang is heel minimalistisch maar heeft een groots effect wanneer je het toepast op een wand. Zorg ervoor dat de rest van de ruimte rustig blijft qua wandbekleding zodat deze wand het meeste effect geeft.

 

Kinderbehang-8

Bron: zilverblauw

Tenslotte vinden wij dit behang ook erg leuk. Het bestaat uit allemaal kleine wiebertjes maar je kunt het ook zien als een lijnenspel. Het is niet te druk maar wel vrolijk en aanwezig!

Weet jij al welk behang je gaat kiezen voor in de kinderkamer?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?