De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De droom sportkamer van ieder kind!

Hoe richt je nou een kamer in die helemaal gefocust is op sport? Of hoe geef je de bijkeuken meer stijl omdat hier altijd alle sportspullen van de kids rondslingeren? Maak er iets leuks van, in plaats van iets dat opgeborgen moet worden. Deze sportkamer is de droom van ieder kind, dus doe lekker wat inspiratie op voor bij jou thuis!

De droom sportkamer

Sportkamer-1Sportkamer-2Sportkamer-3Sportkamer-4

Zoals je ziet heb je echt niet veel nodig om een kamer een stoere sport sfeer te geven! Simpele kasten, rekjes, een bankje en wat leuke accessoires geven een interieur al een stoere sportieve uitstraling.

Maar je kunt het nog leuker maken door oude gym toestellen op de kop te tikken. Wat dacht je van een oude spring bok? Een leuke manier om bijvoorbeeld handdoeken, jassen of kleren op te hangen of overheen te gooien.

Gelukkig zijn er ook nieuwe meubels verkrijgbaar geheel in de stijl van een gymzaal!

[products ids=”40738,40845,40664,54350″]

Creëer een echte locker room voor jouw kind en zorg ervoor dat alle sportspullen hier terecht kunnen! Van voetballen, ballen, tennis rackets, hockey sticks tot alle outfits! De ideale manier om alle sportspullen bij elkaar te houden en er een leuke kamer van te maken!

Dit hoef je overigens niet in een kamer toe te passen, je kunt een sportkamer ook transformeren tot bijvoorbeeld een wand voor alle sportspullen in de bijkeuken, garage of ergens anders!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?