De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: zwart wit kinderkamer

Het thema zwart wit in een interieur is ontzettend populair. Overal zien we zwart wit accessoires, zwart wit posters, zwart wit stoffen en zwart wit interieurs. Je moet er wel van houden want kleur komt er bijna niet in voor. Deze zwart wit kinderkamer is een goed voorbeeld van een abstracte en zwart wit kinderkamer zonder al teveel kleur.

Zwart wit kinderkamer inspiratie

Het inrichten van een kinderkamer is een hele leuke klus omdat je eigenlijk alles kunt doen wat jij maar wilt. Zeker wanneer de kids het zelf nog niet weten of willen, dan heb jij de touwtjes in handen. Dat gekke behang, die leuke kleuren of die gave posters kun je allemaal gebruiken in een kinderkamer!

Zwart-wit-kinderkamer-1Zwart-wit-kinderkamer-2

Een zwart wit kinderkamer is een wat stoerdere kamer die vooral heel grafisch ingericht is. Overal zie je prints en patronen in het zwart en wit terugkomen die de sfeer maken van deze kinderkamer.

Zwart en wit zijn zeer contrastrijke kleuren wanneer ze samen gecombineerd worden, let daar dus goed op. Bedenk je van tevoren ook goed dat een zwart wit kinderkamer ook kil over kan komen. Om dit te vermijden kun je bijvoorbeeld houten meubels gebruiken of houten elementen die warmte en sfeer geven.

Zwart-wit-kinderkamer-3Zwart-wit-kinderkamer-4

De leukste meubels zijn nu vaak ook verkrijgbaar in kinderformaten. Bijvoorbeeld een Eames stoel of een Panton stoel zijn allemaal ook in het klein te koop!

Zwart-wit-kinderkamer-5Zwart-wit-kinderkamer-6

Bron: apartment therapy

Kortom, een kinderkamer in het zwart en wit inrichten is helemaal niet moeilijk, alleen moet je er dus voor oppassen dat het geheel niet te kil en te strak wordt. Maak gebruik van warme en zachte materialen om meer sfeer in de kinderkamer te brengen!

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?