De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een klassiek interieur

Een mooi klassiek interieur met een moderne touch kom je niet zo vaak tegen. Het is een interieur stijl die heel specifiek is en ook niet geliefd is onder veel mensen. Toch zien wij wel echt de schoonheid van zo’n interieur en kunnen we het ook zeer zeker waarderen. Vandaar dat we vandaag binnenkijken in dit klassieke interieur.

Binnenkijken in een klassiek interieur

Een mooi interieur en een mooie binnenkijker begint eigenlijk bij de fotograaf. De taak van de fotograaf is om de schoonheid van het interieur over te brengen op de foto en dat is een zware klus. Fotograaf Peter Kragballe is hier een genie in! Dat is ook wel te zien aan de foto’s van dit klassieke interieur.

Een huis middenin Kopenhagen, niet al te groot maar het oogt wel heel ruimtelijk. Wederom ook een kunst van de fotograaf om dit over te brengen op ons. In dit huis woont Maria, eigenaar en designer voor het merk Aiayu. Het interieur staat vol met persoonlijke items, klassieke meubels, neutrale kleuren maar ook een palette van roze, grijs en groen. Alles samen met het frisse wit zorgt voor een open, warm en uitnodigend interieur.

klassiek-interieur-01klassiek-interieur-02klassiek-interieur-03klassiek-interieur-04klassiek-interieur-05klassiek-interieur-06klassiek-interieur-07klassiek-interieur-08klassiek-interieur-09klassiek-interieur-10klassiek-interieur-11

Bron: readcereal

Een knusse plek middenin Kopenhagen waar je heerlijk zult wonen. Is deze klassieke stijl een favoriete stijl van jou? Dan zijn wij heel benieuwd wat jou inspireert als je naar dit interieur kijkt. Zijn het de materialen? De meubels? De combinatie ervan? Wellicht de kleuren? Wij horen het graag!

Eerder door jou bekeken producten

Fauteuil Houston II geweven stof, Studio Copenhagen
869,99 Fauteuil Houston II geweven stof, Studio Copenhagen Studio Copenhagen Bekijk Shop
Eva Solo Nordic Kitchen Kookpan à 24 cm
154,95 Eva Solo Nordic Kitchen Kookpan à 24 cm Eva Solo Bekijk Shop
Fauteuil Marques II, loftscape
769,99 Fauteuil Marques II, loftscape loftscape Bekijk Shop
Essenza Zeno Dekbedovertrek 240 x 220 cm
139,95 Essenza Zeno Dekbedovertrek 240 x 220 cm Essenza Bekijk Shop
Eurom Force terrasreiniger Compact – 400L/u – voor Force 1400 – Leen Bakker
14,99 Eurom Force terrasreiniger Compact – 400L/u – voor Force 1400 – Leen Bakker Eurom Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?