De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Behang prints: opvallend!

Een van de keywords van behang prints is Opvallend! Mede dankzij de grafische interieur trend, maar ook de botanische interieur trend, zorgt ervoor dat we kiezen voor behang prints die opvallend zijn. Opvallend qua kleur maar ook qua afbeeldingen of patronen op het behang. Wij zochten de leukste behang prints die opvallen bij elkaar voor een inspirerend artikel. Lees je mee?

Behang prints: opvallend en modern!

Een modern en opvallende behang print is dit botanische grijze behang in een romantische stijl. Bloemen zijn altijd al populair geweest als behang print en in deze abstracte vormen kun je het als een achtergrond behang gebruiken dat niet teveel opvalt.

Behang-prints-1

Bron: behangpapier-info

Een andere vorm van botanisch is dit waterverf behang met een print van prachtige bladeren in verschillende tinten groen. Een behang print die nauw aansluit bij de botanische interieur trend.

Behang-prints-2

Bron: wonenenco

Grafische en geometrische vormen passen ook erg goed op een behang. Ze geven de ruimte een bijzonder en uniek karakter en kunnen zelfs voor een optische vergroting of verkleining zorgen.

Behang-prints-3

Bron: interiorinsider

Dit grafische behang bestaat uit verschillende pastel kleuren in diverse strakke geometrische vormen. Een modern, strak en grafisch behang print.

Behang-prints-4

Bron: homebypeet

Kinderkamers zijn dé plek in huis waar je een vrolijk en gezellig behang kunt gebruiken. Deze behang print is voorzien van allemaal visjes in een grijze, zwart wit tint.

Behang-prints-5

Bron: zimmo

Zoek je liever iets stoerders? Dan kom je wellicht wel uit bij behang prints met bijvoorbeeld een houtstructuur of een afbeelding van planken. Het lijkt net alsof je een planken wand hebt maar het is ‘maar’ een behangetje.

Behang-prints-6

Bron: roomed
[Tweet “De nieuwste trends op het gebied van behang prints”]Behang-prints-7
Bron: minime

Grote gekleurde vlakken vergroten de ruimte maar geven toch ook een knus en gezellig effect aan het interieur.

Behang-prints-8

Bron: inspiratie-interieur

Er zijn ontzettend veel behang prints te koop en kunnen overal in huis toegepast worden. Welke behang prints vind jij het mooist?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?