De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie voor een wit interieur

Er komen steeds meer liefhebbers voor een wit interieur. Wit geeft een ruimte namelijk een serene sfeer maar ook veel meer ruimtelijkheid dan donkere kleuren of opvallende kleuren. Rust en eenheid is wat we graag terugvinden thuis, zeker wanneer we een druk leven hebben buiten de deur. Dit prachtige wit interieur uit Polen is een mooi voorbeeld van hoe je een interieur geheel wit kunt houden.

Wit interieur uit Polen

Dit huis heeft een rijke geschiedenis, zo was het een verblijfplaats voor arbeiders tijdens de tweede wereldoorlog. Jaren geleden werd het pand gekocht door een echtpaar en geheel gerenoveerd door Loft Sczcecin. Er werd gekozen om de mooie details van het huis zichtbaar te houden zodat het nog steeds een mooi verhaal kan vertellen.

forge-adaptation18-20160511115118-q75,dx1920y-u1r1g0,c--Wit-interieur-huis-modern-1Wit-interieur-huis-modern-2

De originele houten vloer werd met een speciale olie behandeld zodat het er strak en wit uitziet. Ook de balken en de rest van de constructie van het huis is nog goed zichtbaar. De stoere industriële trap past helemaal in het geheel van deze woning.

Wit-interieur-huis-modern-3Wit-interieur-huis-modern-4Wit-interieur-huis-modern-5Wit-interieur-huis-modern-6

Bakstenen muren werden wit geschilderd en het interieur werd ingericht met meubilair uit de jaren 50 en 60. Het is een prachtig open, ruimtelijk en luchtig huis geworden! Door lage plafonds eruit te halen ontstaan er hoge grote ruimtes die zorgen voor de ruimtelijkheid in dit huis.

Wit-interieur-huis-modern-7

Bron: InsideOut

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?