De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Dineren en koken tegelijk? De 10 leukste keukens met bar

Veel mensen vinden het leuk om tijdens het koken te kunnen kletsen met gasten of familie. Als je familie of vrienden dan ergens verderop aan je eettafel zitten is dat minder gezellig. Daarom is een keuken met een bar erg handig en ook gewoon gezellig. Lekker kletsen, dineren en koken tegelijk. Maar ook in de ochtend is een bar handig om te ontbijten en de krant te lezen.

De 10 leukste keukens met bar

Wij hebben de 10 leukste keukens met bar voor jou gevonden. Ieder voorbeeld heeft iets unieks in vorm of afwerking van de bar. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden van keukens met bar.

Keuken-bar-01

Bron: weranda

Klein maar fijn. Is jouw keuken niet aan grote kant dan kun je toch nog steeds een leuke bar maken. Misschien zou je de keuken automatisch op de hoek laten eindigen maar door een carré keuken te maken krijg je juist de gelegenheid om een bar te maken.

Keuken-bar-02

Bron: remodelista

Deze prachtige zwarte keuken in minimalistische stijl is voorzien van een bar gedeelte. Het is belangrijk dat de barkrukken niet te hoog zijn ten opzichte van de bar zelf.

Keuken-bar-03

Bron: unknown

Een hippe keuken met vrolijke kleuren en afwerkingen. De vintage-stijl barstoelen staan erg leuk bij het dikke houten bar blad maar als je hier aan gaat zitten kun je er niet met je benen onder. Dit vinden wij een minpuntje. Het is heel gemakkelijk op te lossen door of lagere barkrukken te kopen of het blad te verhogen.

[Tweet “Heerlijk dineren en koken tegelijk doe je aan een keuken bar! Dit zijn de leukste keukens met bar.”]

Keuken-bar-04

Bron: thedesignfiles

Deze vrolijke kleuren heeft een kookeiland met een bar gedeelte. Eigenlijk is het heel simpel om een bar te creëren door aan een kant geen inbouwkastjes te plaatsen in het kookeiland.

Keuken-bar-05

Bron: dustjacket-attic

Deze nostalgische keuken heeft een unieke bar aan het kookeiland staan. Voordat het blad geplaatst werd voor het kookeiland is er een oude tafel door midden gezaagd en tegen het kookeiland geplaatst als bar. Een creatieve en erg speelse oplossing.

Keuken-bar-06

Bron: thedecorista

Simpel, strak en een tikkeltje vintage. Deze industriële krukken zorgen ervoor dat de keuken een stoere look krijgt.

Keuken-bar-07

Bron: iadmagazine

Wil jij geen decoraties, sierlijke vormen en andere poespas? Dan is deze prachtige minimalistische keuken een goede optie. Strakke lijnen, lichte kleuren en tijdloos.

Keuken-bar-08

Bron: bgh

Deze landelijke keuken wordt opgevrolijkt door o.a. de verse bloemen maar vooral door de fel rode krukken. Lekker bijkletsen terwijl je partner kookt.

Keuken-bar-09

Bron: emmas.blog

Een design keuken in een prachtige villa lijkt bijna op een lounge club. Toch is het een keuken met een bar.

Keuken-bar-10

Bron: molly-ruth

Deze nieuwe blauw-grijstint komt steeds vaker terug in onze interieurs. Het materiaal van de bar krukken komt terug in de accessoires van de keuken.

Keuken-bar-11

Bron: gallery.australianinteriordesignawards

Wil je iets comfortabeler zitten aan je bar, kies dan barstoelen in plaats van barkrukken zoals deze zwarte design barstoelen.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?